![Bostic (Fed Ατλάντα): Έχει σημειωθεί πρόοδος στην οικονομιά - Θα μειώσουμε τις αγορές ομολόγων](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/85aed46d34f5507b734616d807998483_XL.jpg)
Bostic (Fed): Έχει σημειωθεί πρόοδος ώστε να ξεκινήσουμε να μειώνουμε τις αγορές ομολόγων
Ο πρόεδρος της Atlanta Federal Reserve, Raphael Bostic δήλωσε σήμερα 12/10 ότι έχει σημειωθεί αρκετή πρόοδος για να ξεκινήσει η κεντρική τράπεζα να μειώνει τις μηνιαίες αγορές ομολόγων και άλλων τίτλων, όπως μεταδίδουν οι Financial Times.
"Νομίζω ότι έχει γίνει η απαραίτητα πρόοδος και όσο συντομότερα ξεκινήσουμε τόσο το καλύτερο", δήλωσε ο Bostic σε συνέντευξη που παραχώρησε στους FT.
Ο κεντρικός τραπεζίτης σημείωσε ταυτόχρονα ότι η αγορά εργασίας έχει σημειώσει επαρκή πρόοδο για να επιτρέψει στην κεντρική τράπεζα να μειώσει το πρόγραμμα αγορών περιουσιακών στοιχείων.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών