Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky (πρόεδρος Ουκρανίας): Αυξάνουμε το στρατό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάμε σε πόλεμο

Zelensky (πρόεδρος Ουκρανίας): Αυξάνουμε το στρατό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάμε σε πόλεμο
Παραμείνετε ήρεμοι και ενωμένοι ζήτησε από τους βουλευτές ο πρόεδρος της Ουκρανίας
Σχετικά Άρθρα

Διάταγμα που προβλέπει την αύξηση του μεγέθους των ενόπλων δυνάμεων της χώρας κατά 100.000 μέλη τα επόμενα τρία χρόνια αλλά και την αύξηση των μισθών των στρατιωτών υπέγραψε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelenksy, ο οποίος πάντως είπε πως αυτό δεν σημαίνει ότι επίκειται πόλεμος με τη Ρωσία.
«Το διάταγμα αυτό ετοιμάστηκε όχι επειδή θα έχουμε σύντομα πόλεμο (…) αλλά για να έχουμε σύντομα και στο μέλλον ειρήνη στην Ουκρανία.
Πρέπει να είμαστε ενωμένοι στην εσωτερική πολιτική.
Μπορεί να αντιπολιτεύεστε την κυβέρνηση, αλλά όχι την Ουκρανία» είπε μιλώντας στο Κοινοβούλιο ο Zelensky, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διπλωματική και στρατιωτική στήριξη που λαμβάνει η χώρα του.
«Η διπλωματική στήριξη προς την Ουκρανία είναι η πιο σημαντική και πιο απόλυτη από το 2014 και συνεχίζεται.
Η στρατιωτική και τεχνική βοήθεια προς την Ουκρανία είναι η πιο σημαντική, η πιο πολύτιμη και εξακολουθεί να φτάνει» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, αναφέροντας πως εργάζεται για τη διοργάνωση μιας νέας συνόδου για την επίλυση της κρίσης στο ανατολικό τμήμα της χώρας με τους ηγέτες της Ρωσίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας στο πλαίσιο του σχήματος της Νορμανδίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης