Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο καγκελάριος Scholz ελπίζει να κατανοήσει τα κίνητρα Putin στην επικείμενη συνάντησή τους και θα ζητήσει αποκλιμάκωση

Ο καγκελάριος Scholz ελπίζει να κατανοήσει τα κίνητρα Putin στην επικείμενη συνάντησή τους και θα ζητήσει αποκλιμάκωση
Η Γερμανία ελπίζει ότι η συνάντηση του καγκελάριου Scholz με τον πρόεδρο Putin θα βοηθήσει να κατανοηθούν καλύτερα οι στόχοι του σύμφωνα με κυβερνητική πηγή
Σχετικά Άρθρα

Η Γερμανία δεν αναμένει απτά αποτελέσματα από τη συνάντηση του καγκελαρίου Olaf Scholz με τον πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin αυτήν την εβδομάδα, όμως ελπίζει να βοηθήσει στο να κατανοηθεί καλύτερα τι ελπίζει να επιτύχει με την ενίσχυση των στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα της Ουκρανίας, είπε σήμερα 14/2 μια γερμανική κυβερνητική πηγή.
Ο Scholz αναμένεται να ταξιδέψει την Τρίτη στη Μόσχα για να συναντηθεί με τον Putin, στο πλαίσιο των διπλωματικών επαφών που στοχεύουν στο να αποτρέψουν μια νέα ρωσική επίθεση εναντίον της Ουκρανίας.
Η πηγή είπε ότι ο Scholz θα καταστήσει σαφές στον Ρώσο ηγέτη ότι οι Δυτικοί εταίροι παραμένουν ενωμένοι στη στάση τους ότι οποιαδήποτε επίθεση θα οδηγήσει σε «οδυνηρές, σημαντικές κυρώσεις» σε βάρος της Ρωσίας.
«Θα υπογραμμίσει, επίσης, ότι δεν είμαστε απλά έτοιμοι για διάλογο, όμως επιμένουμε στην αποκλιμάκωση και την απόσυρση των στρατιωτικών δυνάμεων, η οποία μπορεί να ερμηνευτεί μονάχα ως μια απειλή», σημείωσε η πηγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης