Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μαίνεται ο "εμφύλιος" στην Συρία - Διευρύνεται η αντιπολίτευση με νέα μέλη

tags :
Μαίνεται ο
Την διεύρυνση του συνασπισμού της συριακής αντιπολίτευσης προμήνυσαν μέλη του, καθώς σύμφωνα με τους ίδιους, το Συριακό Εθνικό Συμβούλιο θα επισκεφθεί την πόλη Ντόχα, προκειμένου να στρατολογήσει νέες ομάδες αντικαθεστωτικών.

«Προκαταρκτικές συζητήσεις θα γίνουν στις 15 και 16 Οκτωβρίου στην Ντόχα και το Συμβούλιο θα συνέλθει στις 17 Οκτωβρίου» δήλωσε μέλος του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου, προσθέτοντας παράλληλα ότι "οι συνομιλίες θα αφορούν την αναδιάρθρωση" αυτού του συνασπισμού κατά τρόπο ώστε να συμπεριληφθούν σε αυτό περισσότεροι αντιπολιτευόμενοι.
Την ίδια στιγμή, συριακή οβίδα έπεσε στο βόρειο τμήμα του Λιβάνου, με αποτέλεσμα να σημειωθούν ανταλλαγές πυρών σε φυλάκιο της γενικής Ασφάλειας.
Κάτοικοι του Λιβάνου δηλώνουν πως από την αρχή της εξέγερσης έχουν σημειωθεί εκατοντάδες πτώσεις οβίδων στην επικράτεια του Λιβάνου.
Παράλληλα, οι συριακές τακτικές δυνάμεις προέλασαν στην συνοικία Χαλιντίγια, της πόλης Χομς. Οι κυβερνητικές δυνάμεις βομβαρδίζουν την πόλη του τελευταίους 4 μήνες ανελλιπώς, καθώς αποτελεί προπύργιο των αντικαθεστωτικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης