Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Zelenksy: Είμαστε στο Κίεβο - Υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία

Μήνυμα Zelenksy: Είμαστε στο Κίεβο - Υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία
Ο Ουκρανός πρόεδρος ήθελε με αυτό τον τρόπο να βαλει τέλος στις φήμες που μέχρι πρότινος έκαναν λόγο για φυγή του από τη χώρα για να γλιτώσει από τους Ρώσους

«Εδώ είμαστε. Είμαστε στο Κίεβο. Υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία». Αυτό είναι το μήνυμα του Ουκρανού προέδρου Zelenksy, ο οποίος ανάρτησε ένα βίντεο διάρκειας 31 δευτερολέπτων από τους δρόμους της Ουκρανικής πρωτεύουσας. 
Ο Ουκρανός πρόεδρος ήθελε με αυτό τον τρόπο να βαλει τέλος στις φήμες που μέχρι πρότινος έκαναν λόγο για φυγή του από τη χώρα για να γλιτώσει από τους Ρώσους.
Την ίδια ώρα, ουκρανοί στρατιώτες έχουν παραταχθεί σε θέση άμυνας σε καίρια σημεία εισόδου προς το κέντρο της πόλης και ουκρανικά στρατιωτικά οχήματα εισέρχονται στην πρωτεύουσα μεταφέροντας στρατιώτες για να την υπερασπιστούν, καθώς επιπλέον ρωσικές δυνάμεις από τρεις κατευθύνσεις στοχεύουν να επιτεθούν στην ουκρανική πρωτεύουσα.
Συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα στα περίχωρα και σε προάστεια του Κίεβου, όπου ηχούν σειρήνες, ενώ σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ η ουκρανική πρωτεύουσα είναι αποκλεισμένη από τα δυτικά.
"Έχει ξεκινήσει η αντίσταση" λέει ο δήμαρχος της πόλης, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για ρίψη ρωσικών πυραύλων.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης