
Οι ηγέτες της Ρωσίας και Γαλλίας είχαν τηλεφωνική επικοινωνία 90 λεπτών
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Putin διεμήνυσε στον Γάλλο ομόλογο του, ότι οι στόχοι της Ρωσίας στην Ουκρανία θα επιτευχθούν σε κάθε περίπτωση, ενώ προειδοποίησε ότι η προσπάθειες της Ουκρανίας να κερδίσει χρόνο δεν θα πετύχουν.
Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Sergey Lavrov, αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην τηλεφωνική επικοινωνία Putin με Macron.
Ο Ρώσος διπλωμάτης ευχαρίστησε τον Macron για τις προσπάθειές του για διαμεσολάβηση και είπε ότι ελπίζει να στεφθούν από επιτυχία.
«Αλλά θα είμαστε μόνο χαρούμενοι εάν η Γαλλία αυτή τη φορά βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνιών που βασίζονται στις αρχές που έχουν εγκριθεί στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ και γενικά στο πλαίσιο των διεθνών σχέσεων», πρόσθεσε.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες από τη γαλλική προεδρία, η τηλεφωνική επικοινωνία Putin με Macron διήρκησε 90 λεπτά.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών