Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γύρισε στη Μόσχα η αγαπημένη του Putin, λέει η Bild - «Για να ανακοινώσει τη νίκη επί της Ουκρανίας» - Άφησε το σαλέ

Γύρισε στη Μόσχα η αγαπημένη του Putin, λέει η Bild - «Για να ανακοινώσει τη νίκη επί της Ουκρανίας» - Άφησε το σαλέ
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Kabaeva έχει τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια από προηγούμενη σχέση της και 2 δίδυμα κορίτσια με τον Πούτιν, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε ποτέ κάτι τέτοιο
Η ερωμένη του Putin, Alina Kabaeva, επέστρεψε στη Μόσχα από το σαλέ στην Ελβετία που σύμφωνα με αρκετά διεθνή ΜΜΕ "κρυβόταν” από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Η χρυσή ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής λέγεται ότι βρισκόταν απομονωμένη στις ελβετικές Άλπεις, αλλά πλέον επέστρεψε στη ρωσική πρωτεύουσα, σύμφωνα, τουλάχιστον, με όσα αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild.
 Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Kabaeva έχει τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια από προηγούμενη σχέση της και 2 δίδυμα κορίτσια με τον Πούτιν, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε ποτέ κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με την Bild, ο Putin σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ερωμένη και μητέρα των παιδιών του στο πλαίσιο της ρωσικής προπαγάνδας.
Πριν μερικές μέρες, η Kabaeva έκανε την εμφάνισή της στο φεστιβάλ γυμναστικής "Alina”- φέρει το όνομά της γυμνάστριας προς τιμή της.
«Αυτή η γιορτή δεν είναι μόνο για ολόκληρη τη χώρα, αυτή είναι μια γιορτή για κάθε οικογένεια.
Κάθε οικογένεια έχει μια ιστορία πολέμου και δεν πρέπει ποτέ να την ξεχνάμε, αλλά να τη μεταφέρουμε, από γενιά σε γενιά" δήλωσε, χαρακτηριστικά, η Kabaeva.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Bild, η Kabaeva φορούσε μια καρφίτσα με την κορδέλα του Αγίου Γεωργίου.
Για τους Ρώσους, η συγκεκριμένη κορδέλα αποτελεί σύμβολο νίκης. Αποτελεί υπενθύμιση της νίκης των Ρώσων επί των Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

"Η κορδέλα του Αγίου Γεωργίου και το σύμβολο "Ζ” αποτελούν μια διεστραμμένη ρωσική προπαγάνδα.
Το Κρεμλίνο και η Kabaeva εξομοίωσαν τη νίκη των σοβιετικών εναντίον της ναζιστικής Γερμανίας με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία" αναφέρει η γερμανική Bild.
Ο Putin θέλει την Kabaeva να ανακοινώσει τη νίκη της Ρωσίας επί της Ουκρανίας στους εορτασμούς της 9ης Μαΐου (Ημέρα Νίκης της Μόσχας κατά της χιτλερικής Γερμανίας). Ή αλλιώς την επιτυχία της "ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης”, όπως αποκαλείται επισήμως στη Ρωσία[...] Ας ελπίσουμε ότι αυτό το όνειρο του Πούτιν δεν θα γίνει πραγματικότητα” σημειώνει η γερμανική εφημερίδα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης