Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νοσοκόμα του Β' ΠΠ γιόρτασε τα 100ά της γενέθλια με ελεύθερη πτώση από τα 10.000 πόδια!

Νοσοκόμα του Β' ΠΠ γιόρτασε τα 100ά της γενέθλια με ελεύθερη πτώση από τα 10.000 πόδια!
«Αν έφτανα τα 100 θα έπεφτα με αλεξίπτωτο», είχε πει η τρομερή γιαγιά και το έκανε!

Ποτέ δεν είναι αργά να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο ή να κάνεις μια τρέλα, επιβεβαιώνει κίνηση της η Raymond Sullivan βετεράνος νοσοκόμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από την Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία γιόρτασε τα 100α γενέθλιά της με τον πιο τολμηρό τρόπο: κάνοντας ελεύθερη… πτώση με αλεξίπτωτο από τα 10.000 πόδια!
Άφωνους άφησε την οικογένεια και τους φίλους της η ατρόμητη γιαγιά Raymond οι οποίοι την παρακολούθησαν με δέος και  επευφημίες να πετά σαν… πουλί πάνω από την ακτή της Φλόριντα.
0_1.PNG
Ενθουσιασμένη όταν προσγειώθηκε, δήλωσε: «έχω κάνει πολλά πράγματα στα 100 χρόνια μου αλλά όχι αυτό, και το είχα στη λίστα μου με τα πράγματα που θα ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Σκέφτηκα ότι πρέπει να το κάνω όσο μπορώ».
Όταν το είπε στους φίλους της, πριν από δύο χρόνια, υποσχέθηκε ότι αν έφτανε στα 100, θα έπεφτε με αλεξίπτωτο.
Οι φίλοι της φάνηκαν δύσπιστοι, όπως ανέφερε το Newsweek, όμως την Δευτέρα 2 Μαΐου, την είδαν να πηδάει από τα 10.000 πόδια στο κενό με ταχύτητα περίπου 120 μίλια/ώρα, πέφτοντας 200 πόδια ανά δευτερόλεπτο, μαζί τον εκπαιδευτή της!
Οι σκηνές που προκαλούν δέος γυρίστηκαν από την εταιρεία Skydive Sebastian που ανέλαβε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της. 
2_4.PNG
Πως περιέγραψε την εμπειρία της η μητέρα τεσσάρων παιδιών, γιαγιά έξι εγγονών και προγιαγιά 10 δισέγγονων και δύο τρισέγγονων;
Τρομερή έως «τρομακτική».
Η συναρπαστική περιπέτεια καταγράφηκε σε βίντεο για να τη δουν όλοι από την από την εταιρεία Skydive Sebastian που την βοήθησε στο κατόρθωμα.
«Η γιαγιά ήθελε να κάνει αλεξίπτωτο για τα 100α γενέθλιά της!! έγραψε ένα από τα εγγόνια της στο Facebook. «Τι γυναίκα!», έγραψε ένα άλλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης