Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stoltenberg (ΝΑΤΟ) σε Putin: Σταμάτα τώρα τον πόλεμο, είμαστε δίπλα στην Ουκρανία

Stoltenberg (ΝΑΤΟ) σε Putin: Σταμάτα τώρα τον πόλεμο, είμαστε δίπλα στην Ουκρανία
Να αποσύρει η Ρωσία τα στρατεύματά της, να αρχίσει διαπραγματεύσεις είπε ο Stoltenberg
Σχετικά Άρθρα
Να σταματήσει τώρα τον πόλεμο στην Ουκρανία κάλεσε τον πρόεδρο της Ρωσίας, Vladimir Putin ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, ο οποίος ζήτησε από τη Ρωσία να αποσύρει τα στρατεύματα της από την Ουκρανία.
Σε δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, ο Stoltenberg ζητά από τον Putin να αρχίσει άμεσα τις διαπραγματεύσεις για την επίτευξη ειρήνης.
«Στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό της Ουκρανίας και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την χώρα έτσι ώστε να έχει δικαίωμα στην αυτό-άμυνα της» αναφέρει ο Stoltenberg, ο οποίος υποστήριξε πως ο Ρώσος πρόεδρος χρησιμοποιεί την επέτειο της 9ης Μαΐου για να διαδώσει ψέματα για τη Δύση και να επικρίνει το ΝΑΤΟ.
«Περιμένω από τον Putin ξανά στις 9 Μαΐου φέτος να διαδώσει ψέματα για το ΝΑΤΟ και τη Δύση συνολικά» είπε ο Stoltenberg, ο οποίος απέρριψε τους ισχυρισμούς της Ρωσίας ότι το ΝΑΤΟ ενήργησε επιθετικά, επιμένοντας ότι είναι μια αμυντική συμμαχία που έχει δημιουργηθεί για να εξασφαλίσει την ειρήνη και να προασπίσει τις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης