Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα... γαλλικά Ρώσων συνταγματαρχών: Γ@μ@μένε Putin - Ένας γ@μ@μένος πύραυλος έπρεπε να πέσει στην oυκρανική Βουλή

Τα... γαλλικά Ρώσων συνταγματαρχών: Γ@μ@μένε Putin - Ένας γ@μ@μένος πύραυλος έπρεπε να πέσει στην oυκρανική Βουλή
Ο διάλογος φέρεται να γίνεται στις 14 Απριλίου, ενώ επισημαίνεται πως η αυθεντικότητα των κλεμμένων συνομιλιών δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα
Σχετικά Άρθρα

Ακόμα περισσότερο αίμα και θάνατο φαίνεται πως ήθελαν για την Ουκρανία, Ρώσοι συνταγματάρχες, οι οποίοι δεν διστάζουν να μιλήσουν… γαλλικά και για τον πρόεδρο, Vladimir Putin.
Η ουκρανική υπηρεσία του Radio Free Europe δημοσίευσε ηχητικά από συνομιλίες Ρώσων συνταγματαρχών, οι οποίοι εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους τόσο για τον Putin όσο και για τον Ρώσο υπουργό Άμυνας, Sergei Shoigu. Σύμφωνα με αναλυτές υπηρεσιών πληροφοριών της Ουκρανίας, οι οποίοι υποστήριξαν ότι υπέκλεψαν την κλήση μεταξύ των δύο αξιωματικών του ρωσικού στρατού, οι συνταγματάρχες όχι μόνο εξύβρισαν τον Putin, αλλά χλεύασαν και την αποτυχία του να καταλάβει το Κίεβο.
Ο διάλογος φέρεται να γίνεται στις 14 Απριλίου, ενώ επισημαίνεται πως η αυθεντικότητα των κλεμμένων συνομιλιών δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα.

Οι διάλογοι

«Ένας γ@μ@μένος πύραυλος έπρεπε να πέσει στην oυκρανική Βουλή στο Κίεβο. Γιατί δεν έπεσε. Να πάρει, δεν το καταλαβαίνω, είσαι γ@μ@μένος γ@μ@όλη Putin», ακούγεται να λέει ο ένας εκ των συνομιλητών. «Γιατί δεν έπεσε πύραυλος στο Κίεβο… Κάτι δεν έγινε σωστά», προσθέτει ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και ο Shoigu.
«Ο Sergei Shoigu είναι τελείως ανίκανος», ακούγεται να λέει Ρώσος στρατιωτικός. «Απλώς ένας γ@μ@μένος σόουμαν», προσθέτει.
Μάλιστα, οι Ρώσοι συνταγματάρχες φαίνεται πως ζητούν και τον βομβαρδισμό αμάχων: «Ρίξτε τις. Ακόμα και αν χτυπήσουν σε λάθος μέρος, ας φοβηθούν».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης