Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στενός φίλος του Putin απειλεί με μαζικό πυρηνικό χτύπημα - «Θα επιβιώσουν μόνο οι κατσαρίδες»

Στενός φίλος του Putin απειλεί με μαζικό πυρηνικό χτύπημα - «Θα επιβιώσουν μόνο οι κατσαρίδες»
Κατά τη διάρκεια εκπομπής του, προειδοποίησε ότι εάν το ΝΑΤΟ συνεχίσει να υποστηρίζει την Ουκρανία στον πόλεμο του Προέδρου Putin, θα υπάρξει ένα "μαζικό πυρηνικό χτύπημα" που θα επιβιώσει μόνο οι "μεταλλαγμένοι" ή όπως θα λέγαμε σε ελεύθερη μετάφραση, οι κατσαρίδες

Νέες σοκαριστικές απειλές εκτόξευσε ο πολύ γνωστός παρουσιαστής της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας Solovyov, που είναι γνωστό ότι έχει στενές επαφές με το Κρεμλίνο.
Κατά τη διάρκεια εκπομπής του, προειδοποίησε ότι εάν το ΝΑΤΟ συνεχίσει να υποστηρίζει την Ουκρανία στον πόλεμο του Προέδρου Putin, θα υπάρξει ένα "μαζικό πυρηνικό χτύπημα" που θα επιβιώσει μόνο οι "μεταλλαγμένοι" ή όπως θα λέγαμε σε ελεύθερη μετάφραση, οι κατσαρίδες.

Πυρηνική απειλή

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην ρωσική τηλεόραση είναι ότι όταν εκφέρονται τέτοιες απόψεις, οι συνομιλητές όποιου τις εκτοξεύει απλώς γελούν χαλαρά.
Το Κρεμλίνο και ανώτεροι Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν πει ότι η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία, παρότι η ρητορική γύρω από την πιθανή χρήση τους έχει αυξηθεί.
Ο Solovyov, ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με τον Putin και τον αποκαλούν "η φωνή του Putin", μιλούσε στο Russia-1 και αναφερόταν σε μεμονωμένα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ που στέλνουν όπλα στην Ουκρανία εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι αδιανόητες δηλώσεις που έγιναν από τον επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας διαστήματος Roscosmos ο οποίος εκτόξευσε απειλές εναντίον των χωρών του ΝΑΤΟ λέγοντας πως δεν μπορούν να σταματήσουν τον ρωσικό υπερηχητικό πύραυλο "Satan-2".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης