Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Putin θα παραστεί στο Διεθνές Οικονομικό Forum της Αγίας Πετρούπολης στις 17/6

tags :
O Putin θα παραστεί στο Διεθνές Οικονομικό Forum της Αγίας Πετρούπολης στις 17/6
Η 25η ολομέλεια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF) θα πραγματοποιηθεί στις 15-18 Ιουνίου 2022

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin θα παραστεί στην ολομέλεια του Διεθνούς Οικονομικού Forum της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF 2022), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου, ανέφερε το Roscongress Foundation.
Τη σύνοδο ολομέλειας του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF) 2022 θα συντονίσει η Margarita Simonyan, η αρχισυντάκτρια του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού RT και του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya.
Το Roscongress ανέφερε ότι το θέμα του φόρουμ είναι «New Opportunities in a New World», το οποίο αντανακλά τις τρέχουσες παγκόσμιες αλλαγές σε όλο τον κόσμο και παρέχει την ευκαιρία για διάλογο με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.
Η 25η ολομέλεια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF) θα πραγματοποιηθεί στις 15-18 Ιουνίου 2022.
Σύμφωνα με το Roscongress, περισσότεροι από 2.700 εκπρόσωποι επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 1.000 επικεφαλής εταιρειών, είχαν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο φόρουμ από 1 Ιουνίου.
Εκπρόσωποι όλων των ρωσικών περιοχών επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους αυτοπροσώπως.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης