![Προειδοποίηση Εσθονίας: Χωρίς νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ο πόλεμος θα χειροτερεύσει για την Ουκρανία](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/1e27bc8d0e57f5739c2a3638a93f5ccc_XL.jpg)
Στην παραδοχή ότι ο πόλεμος θα χειροτερεύσει για την Ουκρανία και τους συμμάχους της, εάν δεν αποφασιστούν άμεσα νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας αλλά και νέες παραδόσεις όπλων και εξοπλισμού στο Κίεβο προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Εσθονίας, Ernas Reinsalu.
Σε δηλώσεις του στο Politico ο Reinsalu είπε ότι θα χειροτερεύσει για την Ουκρανία, εάν η Δύση δεν πιέσει με περαιτέρω κυρώσεις τον πρόεδρο της Ρωσίας, Vladimir Putin.
«Το μήνυμα μου είναι ότι υπάρχει μια άμεση ανάγκη για ένα επιπλέον πακέτο κυρώσεων ή μερικά ακόμα πακέτα.
Ο πόλεμος δεν θα τελειώσει από μόνος του.
Ο πόλεμος θα τελειώσει μόνο όταν ο Putin αποφασίσει να τον τελειώσει» υποστήριξε ο Εσθονός ΥΠΕΞ λίγο πριν τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών