Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μέτρα της ΕΕ για τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Victor Janukovic

Μέτρα της ΕΕ για τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Victor Janukovic
Το Συμβούλιο των Υπουργών αποφάσισε να επιβάλει περιοριστικά μέτρα στον φιλορώσο πρώην Πρόεδρο της Ουκρανίας Victor Janukovic και τον γιο του, Olexandr Janukovic

Στον πρώην Πρόεδρο της Ουκρανίας Victor Janukovic και τον γιο του επιβάλλει περιοριστικά μέτρα το Συμβούλιο των Υπουργών.
Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: Το Συμβούλιο των Υπουργών αποφάσισε να επιβάλει περιοριστικά μέτρα σε δύο επιπλέον άτομα ως απάντηση στη συνεχιζόμενη αδικαιολόγητη και απρόκλητη ρωσική στρατιωτική επίθεση κατά της Ουκρανίας.
Προσέθεσε τον φιλορώσο πρώην Πρόεδρο της Ουκρανίας Victor Janukovic και τον γιο του, Olexandr Janukovic, στον κατάλογο προσώπων, οντοτήτων και φορέων που υπόκεινται σε περιοριστικά μέτρα για τον ρόλο τους στην υπονόμευση ή την απειλή της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας και της σταθερότητας και ασφάλειας του κράτους.
Σχετικά με την περίπτωση του Olexandr Janukovic αφορά και στη διεξαγωγή συναλλαγών με τις αυτονομιστικές ομάδες στην περιοχή Ντονμπάς της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης