Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pasechnik (ηγέτης Lugansk): Το καθεστώς Zelensky ετοιμάζει προβοκάτσιες και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας, πέραν του Izyum

Pasechnik (ηγέτης Lugansk): Το καθεστώς Zelensky ετοιμάζει προβοκάτσιες και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας, πέραν του Izyum
Οι ουκρανικές αρχές δεν χρειάζονταν καν ένα προκαταρκτικό συμπέρασμα σχετικά με τα αίτια του θανάτου των ανθρώπων για να κατηγορήσουν για σφαγή τη Ρωσία

Το καθεστώς του Κιέβου χρειάζεται την προβοκάτσια στο Izyum που περιλαμβάνει την υποτιθέμενη ανακάλυψη ενός ομαδικού τάφου μόνο για χάρη φωτογραφιών και βίντεο από τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ κανείς δεν πρόκειται να διεξαγάγει σοβαρή έρευνα, δήλωσε στο Tass ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk.
Οι ουκρανικές αρχές δεν χρειάζονταν καν ένα προκαταρκτικό συμπέρασμα σχετικά με τα αίτια του θανάτου των ανθρώπων για να κατηγορήσουν για σφαγή τη Ρωσία, σημείωσε ο Leonid Pasechnik.
«Αλλά αυτό είναι περιττό για τη δημιουργία περιεχομένου βίντεο για τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Απλώς χρειάζονται θύματα.
Η Ουκρανία τότε θα υποδείξει τους δολοφόνους κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Αναμένεται από όλους να λάβουν αυτό που λέει ως δεδομένο.
Και τότε θα συμβεί ξανά αυτό που είδαμε στη Bucha την περασμένη άνοιξη: σε λίγες μέρες όλοι στα τηλεοπτικά κανάλια της Δύσης και της Ουκρανίας θα ξεχάσουν αυτά τα θύματα.
Κανείς δεν θα διεξαγάγει καν έρευνα, αυτό καταδεικνύει την πραγματική αξία του καθεστώτος του Κιέβου», συνέχισε ο Pasechnik.

Νέες προβοκάτσιες

Προειδοποίησε ότι το Κίεβο μπορεί να πραγματοποιήσει νέες προβοκάτσιες τύπου Bucha στο Kupyansk και σε άλλες κοινότητες.
«Ήταν προφανές ότι στο Izyum, το Kupyansk και άλλες κοινότητες το καθεστώς του Κιέβου θα προετοίμαζε προβοκάτσιες χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την Bucha», είπε ο Pasechnik.
Στις 3 Απριλίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε τις κατηγορίες του Κιέβου ότι ο ρωσικός στρατός ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία αμάχων στη Bucha.
Ανέφερε ότι ο ρωσικός στρατός είχε εγκαταλείψει την Bucha στις 30 Μαρτίου, ενώ «αποδείξεις εγκλημάτων» εμφανίστηκαν μόλις τέσσερις ημέρες αργότερα, όταν πράκτορες της ουκρανικής υπηρεσίας ασφαλείας SBU έφτασαν στην πόλη.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergei Lavrov με τη σειρά του, χαρακτήρισε το περιστατικό στη Bucha «επίθεση ψευδών ειδήσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης