Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova σε ΝΑΤΟ: Έρχεστε όλο πιο κοντά σε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία – Χορηγείτε τρομοκράτες

Zakharova σε ΝΑΤΟ: Έρχεστε όλο πιο κοντά σε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία – Χορηγείτε τρομοκράτες
Στα 42,3 δισεκατομμύρια δολάρια η βοήθεια της Δύσης στην Ουκρανία υποστήριξε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως η συνεχής προμήθεια της Ουκρανίας με όπλα από το ΝΑΤΟ και η στρατιωτική υποστήριξη του Κιέβου, φέρνουν ολοένα και πιο κοντά τη δυτική συμμαχία στην επικίνδυνη εκείνη γραμμή της άμεσης στρατιωτικής σύγκρουσης με τη Ρωσία διατύπωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova.
«Οι χώρες του ΝΑΤΟ φαίνεται να συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα προμηθεύσει με περισσότερα όπλα και πυρομαχικά το καθεστώς του Κιέβου, ποιος θα παράσχει πληροφορίες, ποιος θα εκπαιδεύσει προσωπικό και θα εκδώσει οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής πολεμικών επιχειρήσεων.
Με αυτόν τον τρόπο έρχονται ολοένα και πιο κοντά σε μια επικίνδυνη γραμμή άμεσης ένοπλης σύγκρουσης με τη Ρωσία» υποστήριξε η Zakharova.

Στα 42,3 δις δολάρια η βοήθεια

Όπως είπε η Ρωσίδα αξιωματούχους, η στρατιωτική βοήθεια της Δύσης προς την Ουκρανία, βάσει των τελευταίων στοιχείων, έχει ξεπεράσει τα 42 δισεκατομμύρια δολάρια.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η δυτική βοήθεια ανέρχεται συνολικά σε 42,3 δισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 28,3 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δοθεί από τις ΗΠΑ.

Είστε χορηγοί τρομοκρατών

«Εσείς, το ΝΑΤΟ δεν είστε απλώς συνεργοί στα εγκλήματα που διαπράττει το καθεστώς του Κιέβου.
Είστε ακριβώς αυτοί που αναφέρετε τακτικά στις δηλώσεις και τις δηλώσεις σας.
Είστε χορηγοί τρομοκρατικών ενεργειών που γίνονται υπό την αιγίδα του καθεστώτος του Κιέβου και με την άμεση συμμετοχή του ΝΑΤΟ, τόσο στο πλαίσιο της συμμαχίας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ όσο και ως μεμονωμένα μέλη της» υποστήριξε η Zakharova.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης