Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αυξημένος κατά 3% ο τζίρος στη φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών

ΗΠΑ: Αυξημένος κατά 3% ο τζίρος στη φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών
Οι αγοραστές ξόδεψαν σχεδόν 3% περισσότερα χρήματα στο διαδίκτυο την Ημέρα των Ευχαριστιών φέτος
Οι Αμερικανοί αγοραστές ξόδεψαν σχεδόν 3% περισσότερα χρήματα στο διαδίκτυο την Ημέρα των Ευχαριστιών του 2022, σύμφωνα με έκθεση.
Ειδικότερα, η Adobe Analytics ανακοίνωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, την Παρασκευή ότι οι πωλήσεις την Ημέρα των Ευχαριστιών έφτασαν στο ρεκόρ των 5,29 δισ. δολαρίων, παρόλο που οι ανησυχίες για τον πληθωρισμό και οι προσφορές που ξεκίνησαν ήδη από τον Οκτώβριο αναμενόταν να οδηγήσουν σε μείωση 1%.
Οι αγοραστές άντεξαν την πίεση που ασκήθηκε στους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών τους από το υψηλότερο κόστος των πάντων, από τα τρόφιμα μέχρι το ενοίκιο, και συνέχισαν να ξοδεύουν πολλά χρήματα ενόψει των εορτών, δελεασμένοι από τις μεγάλες εκπτώσεις για τα πάντα, από παιχνίδια μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές.
Η Black Friday αναμένεται να αποφέρει 9 δισ. δολάρια από τις διαδικτυακές πωλήσεις, σε μια μέτρια αύξηση κατά 1% σε σχέση με πέρυσι, με τους αγοραστές να συρρέουν τώρα στα καταστήματα μετά από μια "διακοπή" λόγω πανδημίας του κορονοϊού τα τελευταία δύο χρόνια.
Η ανάλυση της Adobe Analytics μετρά τις συναλλαγές των καταναλωτών στο διαδίκτυο καλύπτοντας πάνω από 1 τρισ. επισκέψεις σε ιστοσελίδες λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης