Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μειωμένα κέρδη των Goldman Sachs και Morgan Stanley για το τρίτο τρίμηνο βλέπουν οι αναλυτές

Μειωμένα κέρδη των Goldman Sachs και Morgan Stanley για το τρίτο τρίμηνο βλέπουν οι αναλυτές
Μειωμένες οι εκτιμήσεις των αναλυτών για τις αμερικάνικες τράπεζες Goldman Sachs και Morgan Stanley για τα αποτελέσματα του τρίτου τρίμηνου.
Οι ανεπαρκείς επιδόσεις των εμπορικών δραστηριοτήτων των τραπεζών, εντείνουν τις ανησυχίες όσον αφορά τη μείωση των θέσεων εργασίας σε όλη την χρηματοπιστωτική αγορά.
Οι αναλυτές έχουν προβεί σε προβλέψεις αρνητικότερες κατά 73% όσον αφορά τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου της Morgan Stanley κατά τις τελευταίες 30 ημέρες, σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία StarΜine.
Η αξιολόγηση της Goldman Sachs, από την άλλη, μειώθηκε κατά περισσότερο από 25%, από τις αρχές Σεπτεμβρίου και προβλέπει τα χαμηλότερα τριμηνιαία κέρδη ανά μετοχή, εξαιρουμένων των έκτακτων στοιχείων, από το Νοέμβριο του 2008.
Η ερευνητική εταιρεία StarMine, εκτιμά, ότι τα κέρδη της Goldman Sachs θα μπορούσαν να ανέβουν σε υψηλό περισσότερο του 16% - προηγούμενου έτους ποσοστό - από τα υπάρχοντα, στα 2,52 δολάρια ανά μετοχή.
Η εκτίμηση για τα αντίστοιχα κέρδη της Morgan Stanley είναι 0,15 δολάρια ανά μετοχή σε σύγκριση με τα 0,38 δολάρια ανά μετοχή, το οποίο καταγράφεται κατά τρίτο τρίμηνο του 2009.
O Sri Raman, αναλυτής της StarMine, τονίζει εξάλλου: «Η Goldman Sachs έχει προϊστορία να μας εκπλήσσει θετικά στα οικονομικά της αποτελέσματα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης