Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνάντηση Putin με τους κυβερνήτες των 4 νέων περιοχών της Ρωσίας – Το 2023 η ομιλία στο Έθνος

Συνάντηση Putin με τους κυβερνήτες των 4 νέων περιοχών της Ρωσίας – Το 2023 η ομιλία στο Έθνος
Πιθανότατα στις 20 Δεκεμβρίου η συνάντηση
Σχετικά Άρθρα
Συνάντηση με τους κυβερνήτες των τεσσάρων νέων περιοχών – Kherson, Zaporizhia, Donetsk, Luhansk – που προσαρτήθηκαν πριν από μερικούς μήνες στη Ρωσική Ομοσπονδία θα έχει πριν από το τέλος του 2022 ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin.
Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Putin σχεδιάζει να συναντηθεί με τους επικεφαλής των τεσσάρων αυτών περιοχών πριν από το τέλος του έτους, αν και δεν δόθηκε στη δημοσιότητα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.
«Υπάρχουν σχέδια για μια συνάντηση.
Θα κάνουμε τη σχετική ανακοίνωση εν ευθέτω χρόνω» είπε ο Peskov.
Σημειώνεται πως δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Vedomosti υποστηρίζει πως η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου.

Η ομιλία

Όσον αφορά την καθιερωμένη ομιλία του Putin για την κατάσταση του Έθνους στη Ρωσική Βουλή, αυτή πλέον προγραμματίζεται για το 2023.
Σύμφωνα με πηγή στο ρωσικό κοινοβούλιο που μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS, η ομιλία του Ρώσου προέδρου πηγαίνει για το 2023.
«Η ομιλία πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει από την προηγούμενη φορά.
Για αυτό ίσως το λόγο αυτή να πραγματοποιηθεί το 2023.
Πιστεύω ότι δεν θα γίνει εντός του 2022» υποστήριξε η εν λόγω πηγή, η οποία αναφέρεται στην ομιλία του Ρώσου προέδρου στο Κοινοβούλιο και όχι στην καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη σε Ρώσους και ξένους δημοσιογράφους.
Βάσει του ρωσικού Συντάγματος, ο πρόεδρος απευθύνεται στο Κοινοβούλιο, το οποίο και ενημερώνει για την κατάσταση της χώρας, για τους στόχους στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική αλλά και για τους μελλοντικούς στόχους.
Η τελευταία ομιλία του Putin στο Κοινοβούλιο είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2021, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Peskov διαβεβαίωνε πως αυτή θα γινόταν έως τα τέλη του 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης