Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ουκρανία θα παύσει να υπάρχει, εάν δεν σταματήσει… η αποικιοποίηση της

Η Ουκρανία θα παύσει να υπάρχει, εάν δεν σταματήσει… η αποικιοποίηση της
Ο Zelensky πέταξε με αμερικάνικο αεροπλάνο για να ζητήσει λεφτά από τις ΗΠΑ για να πεθαίνουν οι πολίτες του λέει ο Rodion Miroshnik
Σχετικά Άρθρα
Εάν δεν από-αποικιοποιηθεί η Ουκρανία, θα παύσει να υπάρχει υποστήριξε ο Rodion Miroshnik, πρώην πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk αναφερόμενος στην επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky στις ΗΠΑ.
«Ο πρόεδρος του ψευδό-ανεξάρτητου, κυρίαρχου κράτους πήγε στις ΗΠΑ υπό την προστασία του αμερικανικού στρατού αφού επιβιβάστηκε σε αμερικανικό αεροπλάνο για να ζητήσει χρήματα από το Κοινοβούλιο μιας ξένης χώρας έτσι ώστε οι πολίτες του να συνεχίσουν να πεθαίνουν.
Τα χρήματα που δανείζεται, υπερβαίνουν όλο το ΑΕΠ της χώρας του.
Μόνο μια χώρα, η οποία είναι de facto στρατιωτική αποικία, μπορεί να το κάνει αυτό.
Η Ουκρανία θα έχει μέλλον, μόνο όταν από-αποικιοποιηθεί.
Διαφορετικά, θα καταστραφεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και ο πληθυσμός του θα τραπεί σε φυγή σε όλο τον κόσμο» είπε μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ο Miroshnik.
Σημειώνεται πως ο πρόεδρος Zelensky κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Biden και μίλησε στο Κογκρέσο, έλαβε πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια ύψους 1,85 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς την προμήθεια του πλέον εξελιγμένου αντιπυραυλικού συστήματος Patriot.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης