Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Μόσχα καταγγέλλει ουκρανική προπαγάνδα με fake news εν μέσω ρωσικών επιτυχιών στο πολεμικό μέτωπο

Η Μόσχα καταγγέλλει ουκρανική προπαγάνδα με fake news εν μέσω ρωσικών επιτυχιών στο πολεμικό μέτωπο
Εν μέσω των στρατιωτικών επιτυχιών της Ρωσίας στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, το καθεστώς του Κιέβου επεκτείνει την κλίμακα της παραπληροφόρησης
Το καθεστώς του Κιέβου εντείνει την προπαγάνδα που στοχεύει Ρώσους πολίτες εν μέσω των ρωσικών στρατιωτικών επιτυχιών κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής του επιχείρησης, ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/1/2023) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Εν μέσω των στρατιωτικών επιτυχιών της Ρωσίας στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, το καθεστώς του Κιέβου επεκτείνει την κλίμακα της παραπληροφόρησης στους Ρώσους πολίτες προκειμένου να δυσφημήσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και να δημιουργήσει αναταραχή στην κοινωνία», ανέφερε.
Σύμφωνα με το υπουργείο όλο και περισσότερα στημένα βίντεο εμφανίζονται στα κανάλια Telegram με Ρώσους «στρατιώτες» να διαμαρτύρονται για κακή εκπαίδευση μάχης, κατώτερη υλικοτεχνική υποστήριξη και δύσκολες συνθήκες στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, όπου πρέπει να επιχειρούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. .
«Οι επιθεωρήσεις αποκαλύπτουν ότι το προσωπικό των στρατιωτικών μονάδων που αναφέρονται σε αυτά τα βίντεο δεν έχει κανένα παράπονο από τη διοίκηση.
Οι στρατιώτες έχουν ό,τι χρειάζονται με τα τρέχοντα επιδόματα και εκτελούν τα καθήκοντά τους με ειλικρίνεια και θάρρος», τονίζει το υπουργείο και καλεί τους Ρώσους πολίτες σε επαγρύπνηση και να μην πέφτουν θύματα προκλήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης