Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραδοχή ΗΠΑ σε Ρώσους φαρσέρ: Οι Ουκρανοί κάνουν τη βρώμικη δουλειά για εμάς…

Παραδοχή ΗΠΑ σε Ρώσους φαρσέρ: Οι Ουκρανοί κάνουν τη βρώμικη δουλειά για εμάς…
Πρόβλημα για τις ΗΠΑ η επέκταση της ρωσικής επιρροής σε άλλα κράτη υποστήριξε ο Mark Esper, πρώην υπ. Άμυνας των ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα
Οι Ουκρανοί κάνουν τη βρώμικη δουλειά για εμάς στη σύγκρουση με τη Ρωσία παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Mark Esper.
Απαντώντας σε ερωτήσεις Ρώσων φαρσέρ, οι οποίοι «παρουσιάστηκαν» στον Esper να μιλάνε εκ μέρους του πρώην προέδρου της Ουκρανίας, Petr Poroshenko, ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ παραδέχθηκε πως οι Ουκρανοί κάνουν αυτό που δεν ήθελαν να κάνουν οι Αμερικάνοι.
Ερωτηθείς για την εμπλοκή των ΗΠΑ στην Ουκρανία, ο Esper υποστήριξε ότι «οι Ουκρανοί κάνουν τη βρώμικη δουλειά που δεν θα θέλαμε ποτέ να κάνουμε, και για αυτό το λόγο θα πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ουκρανία με κάθε δυνατό τρόπο, είτε αυτό έχει να κάνει με πυρομαχικά και όπλα είτε με πληροφορίες».
«Η επέκταση της ρωσικής επιρροής σε άλλα κράτη, όπως για παράδειγμα στην Αφρική, είναι πρόβλημα για τις ΗΠΑ» φέρεται να υποστήριξε ο Esper, ο οποίος δεν απέκλεισε το σενάριο αμερικάνικη τεχνολογία να καταλήξει στα χέρια άλλων κρατών εξαιτίας της παράδοσης όπλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία.
«Είναι σημαντικό για τις ΗΠΑ να διασφαλίσουν ότι αυτή η τεχνολογία δεν θα πέσει στα λάθος χέρια» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης