Τελευταία Νέα
Διεθνή

Steven Seagal: Είμαι 1.000.000% Ρώσος

Steven Seagal: Είμαι 1.000.000% Ρώσος
Το 2016, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ έγινε πολίτης της Ρωσίας.
Ο σταρ του Χόλιγουντ Seagal δήλωσε ότι είναι 100 τοις εκατό ρωσόφιλος και «ένα εκατομμύριο τοις εκατό Ρώσος», αναφέρει το RIA Novosti .
"Ο πατέρας μου ήταν Ρώσος και μεγάλωσα σε μια ρωσική οικογένεια, η μητέρα μου ήταν επίσης βυθισμένη στη ρωσική κουλτούρα... Ο πατέρας μου ήταν μορφωμένος άνθρωπος και γνωρίζαμε τη ρωσική λογοτεχνία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις, όλους τους μεγάλους συγγραφείς. εκατό τοις εκατό ρωσόφιλος και ένα εκατομμύριο τοις εκατό Ρώσος», ανέφερε ο ηθοποιός στη Μόσχα στο ιδρυτικό συνέδριο του Διεθνούς Κινήματος Ρωσόφιλων.
Σε μια συνέντευξη, ο Seagal είπε ότι ο παππούς του από τον πατέρα του γεννήθηκε σε μια από τις βουδιστικές περιοχές της Ρωσίας και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο το πρώτο μισό του 20ού αιώνα.
Το 2016, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ έγινε πολίτης της Ρωσίας.
Εκπρόσωποι 40 χωρών που ενώνονται από την αγάπη για τη Ρωσία, τον ρωσικό πολιτισμό και τη ρωσική γλώσσα συγκεντρώθηκαν στο ιδρυτικό συνέδριο του Διεθνούς Κινήματος Ρωσόφιλων την Τρίτη.
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin, στην ομιλία του προς τους συμμετέχοντες στο συνέδριο, εξήρε «την αποφασιστικότητα των εποικοδομητικών δυνάμεων να αντισταθούν στη ρωσοφοβική εκστρατεία».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης