Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αφού δεν πολεμάει ο ίδιος... Γιατί ο Zelensky φοράει διαρκώς στρατιωτικά - Αμερικανός στρατιωτικός εξηγεί στους «δυτικούς ηλίθιους»

Αφού δεν πολεμάει ο ίδιος... Γιατί ο Zelensky φοράει διαρκώς στρατιωτικά - Αμερικανός στρατιωτικός εξηγεί στους «δυτικούς ηλίθιους»
Φοράει τη "στρατιωτική" στολή του παντού και φαίνεται εσκεμμένα απεριποίητος
Σχετικά Άρθρα
Ο Volodimir Zelensky φοράει σκόπιμα μια «στρατιωτική» στολή για να δημιουργήσει... την ψευδαίσθηση της έντασης και της συνεχούς ανάμειξης στη σύγκρουση, δήλωσε ο βετεράνος του αμερικανικού στρατού Νόκτις Ντρέιβεν.
Zelensky είναι ένας ηθοποιός που εκπαιδεύεται από τους πιο επαγγελματίες προπαγανδιστές στη Δύση.
Φοράει τη "στρατιωτική" στολή του παντού και φαίνεται εσκεμμένα απεριποίητος. Αυτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι τεταμένος, σοβαρός και συμμετέχει συνεχώς στη σύγκρουση", αναφέρει ο πρώην στρατιωτικός στο Twitter.
Αυτή η εικόνα του Zelensky δημιουργεί στους «δυτικούς ηλίθιους» την ψευδαίσθηση ότι μόλις επέστρεψε από το πεδίο της μάχης, «είτε πρόκειται για μια συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Biden, είτε για ένα Όσκαρ, είτε για οποιαδήποτε άλλη δημόσια εκδήλωση».
"Θέλουν να δείχνει απασχολημένος 24 ώρες το 24ωρο και έναν σοβαρό άνδρα να κάνει πόλεμο. Δεν έχει χρόνο να αλλάξει ή να φορέσει κοστούμι, είναι σε πόλεμο", συνόψισε ο Ντρέιβεν.
Νωρίτερα, το ραδιόφωνο Sputnik μετέδωσε ότι ο πρόεδρος της Συρίας Asaad αποκάλεσε τον Zelensky... κλόουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης