![Ρωσία: Τρομοκρατική επίθεση στη Μελιτόπολη, ένας νεκρός](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/9dcadd4414d91a58f3548847a922905b_XL.jpg)
Προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη Zaporizhia αναφέρει ο Vladimir Rogov
Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Rogov αναφέρει ότι από την επίθεση αυτή σκοτώθηκε ένας άνθρωπος.
«Αποτέλεσμα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μελιτόπολη είναι να υπάρχει ένας νεκρός.
Η έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στη Μελιτόπολη σήμερα το πρωί είναι ένα στοιχείο εκφοβισμού και αποτυπώνει την προσπάθεια των τρομοκρατών να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στην απελευθερωμένη περιοχή της Zaporizhia» είπε ο Rogov, τονίζοντας ότι η επίθεση έγινε κοντά στον πυροσβεστικό σταθμό.
Σύμφωνα με τον Rogov, για την τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιήθηκε περίπου ένα κιλό ΤΝΤ.
«Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε» είπε ο Rogov, τονίζοντας πάντως πως η κατάσταση του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών