Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η εισαγγελία της Μόσχας θα ελέγξει τον Valery Meladze για χρηματοδότηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Ρωσία: Η εισαγγελία της Μόσχας θα ελέγξει τον Valery Meladze για χρηματοδότηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
Έχει ανατεθεί στην εισαγγελία της Μόσχας η διενέργεια ελέγχου εναντίον του Meladze V.Sh. με σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας

Η Γενική Εισαγγελία της Ρωσίας έδωσε εντολή στην Εισαγγελία της Μόσχας να ελέγξει τον τραγουδιστή Valery Meladze για χρηματοδότηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανέφερε το ρωσικό δίκτυο TASS για τον γνωστό καλλιτέχνη. 
«Επί του παρόντος, έχει ανατεθεί στην εισαγγελία της Μόσχας η διενέργεια ελέγχου εναντίον του Meladze V.Sh. με σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας», είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι η αντίστοιχη εντολή ελήφθη από τον Γενικό Εισαγγελέα της Ρωσίας.
Ο Vitaly Borodin, επικεφαλής του δημόσιου οργανισμού για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, νωρίτερα έστειλε έκκληση στον γενικό εισαγγελέα Igor Krasnov ζητώντας να διεξαχθεί κατάλληλος έλεγχος εναντίον του τραγουδιστή. 
Σημείωσε ότι ο ερμηνευτής είχε επανειλημμένα επικρίνει την επιχείρηση στην Ουκρανία και επίσης πρόφερε το σύνθημα των Ουκρανών εθνικιστών κατά τη διάρκεια ενός εταιρικού πάρτι στα ΗΑΕ.
Στα τέλη Μαρτίου, αναφέρθηκε ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες του τραγουδιστή Valery Meladze στο Krasnoyarsk, το Irkutsk, το Novosibirsk, το Barnaul, το Kemerovo και το Rostov-on-Don ακυρώθηκαν. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης