Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter: Η Ρωσία και ο Putin θα είναι οι μεγάλοι νικητές στην Ουκρανία

Scott Ritter: Η Ρωσία και ο Putin θα είναι οι μεγάλοι νικητές στην Ουκρανία
Ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ αντιτάχθηκε επίσης στις αναφορές ότι η Ρωσία φέρεται να συμπεριφέρεται παθητικά όταν διεξάγει ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin έχει ταλέντο να κερδίζει, ανέφερε ο Scott Ritter, συνταξιούχος αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ και πρώην επιθεωρητής του ΟΗΕ για την εξάλειψη των όπλων μαζικής καταστροφής στο Ιράκ.
«Μερικές φορές χρειάζεται υπομονή για να κερδίσεις, καθώς και η ικανότητα να μην πέσεις σε παγίδες και να μην κάνεις βιαστικές ενέργειες. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι η Ρωσία δεν λειτουργεί με τον χρόνο, αλλά για το αποτέλεσμα», σημείωσε.
Ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ανέφερε πως ο ρωσικός στρατός εκτέλεσε με επιτυχία τα καθήκοντά του για την απελευθέρωση των συριακών εδαφών από τρομοκρατικές ομάδες.
«Καθάρισαν τα πάντα και τους έσπρωξαν προς τα βόρεια.
Αυτό ονομάζεται νίκη» η Συρία σήμερα έχει ελεύθερα εδάφη λόγω των ρώσων.
Ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ αντιτάχθηκε επίσης στις αναφορές ότι η Ρωσία φέρεται να συμπεριφέρεται παθητικά όταν διεξάγει ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.
«Δεν υπάρχει ούτε ένας στρατιωτικός εμπειρογνώμονας που θα έλεγε ότι το πλεονέκτημα δεν το έχει η Ρωσία και ότι η Ουκρανία είναι καταδικασμένη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης