Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραδοχή Ουκρανών: Δύσκολη η κατάσταση στο Bakhmut, αλλά ο εχθρός δεν μπορεί…

Παραδοχή Ουκρανών: Δύσκολη η κατάσταση στο Bakhmut, αλλά ο εχθρός δεν μπορεί…
Κάνουμε αντεπιθέσεις και οι Ρώσοι άφησαν κάποιες θέσεις είπε ο επικεφαλής των ουκρανικών χερσαίων δυνάμεων Oleksandr Syrskyi
Σχετικά Άρθρα
Στην παραδοχή ότι η κατάσταση στο Bakhmut παραμένει δύσκολη και αρκετά περίπλοκη προχώρησε ο επικεφαλής των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας, Oleksandr Syrskyi, ο οποίος επισήμανε πως οι Ουκρανοί κάνουν αντεπιθέσεις, υποχρεώνοντας μάλιστα τους Ρώσους να αφήνουν κάποιες από τις θέσεις τους.
Σύμφωνα με τον Syrskyi, ο οποίος επισκέφθηκε χθες Κυριακή 30/4 τις ουκρανικές δυνάμεις της πρώτης γραμμής, η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για τους Ουκρανούς.
«Την ίδια στιγμή όμως, σε ορισμένες περιοχές της πόλης, ο εχθρός δέχθηκε αντεπιθέσεις από τις μονάδες μας και άφησε κάποιες θέσεις» ανέφερε ο Syrskyi, επισημαίνοντας πως νέες δυνάμεις των Ρώσων, συμπεριλαμβανομένων αλεξιπτωτιστών και μαχητών από τη Wagner, «ρίχνονται» διαρκώς στη μάχη.
«Παρόλο αυτά ο εχθρός δεν είναι σε θέση να ελέγξει την πόλη» υποστήριξε ο Ουκρανός διοικητής των χερσαίων δυνάμεων.
Οι ρωσικές δυνάμεις κερδίζουν καθημερινά έδαφος στο Bakhmut, υποστηρίζοντας πως οι Ουκρανοί ελέγχουν μια περιοχή μόλις 2,9 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης