Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Σκόπιμα υποτιμούν οι Ουκρανοί τις απώλειες των στρατιωτών τους

Ρωσία: Σκόπιμα υποτιμούν οι Ουκρανοί τις απώλειες των στρατιωτών τους
Οι αριθμοί έχουν σαφώς υποτιμηθεί υποστηρίζουν οι Ρώσοι αξιωματούχοι
Σχετικά Άρθρα
Οι Ουκρανοί σκόπιμα υποτιμούν τις απώλειες των στρατιωτών τους στο πλαίσιο της αντεπίθεσης τους υποστηρίζουν Ρώσοι αξιωματούχοι, κάνοντας λόγο για λάθη της στρατιωτικής ηγεσίας της Ουκρανίας.
«Η ουκρανική διοίκηση έκανε ξεκάθαρα λάθη στους υπολογισμούς της όταν σχεδίαζε την αντεπίθεση.
Οι προβλεπόμενες απώλειες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Οι αριθμοί έχουν σκόπιμα υποτιμηθεί γιατί αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η αναπλήρωση των απωλειών αυτή τη στιγμή, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι είναι ως επί το πλείστον χαοτικό και μοιάζει περισσότερο με το κλείσιμο «τρυπών» παρά με προγραμματισμένη αναπλήρωση» υπογράμμισε ο απόστρατος αντισυνταγματάρχης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk, Andrey Marochko.

Αντίθεση Ρώσων

Όπως είπε ο Marochko, ουκρανικές στρατιωτικές μονάδες έχασαν τον έλεγχο των θέσεων τους κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας επίθεσης τους στην περιοχή του Luhansk, ύστερα από αντεπίθεση της Ρωσίας.
«Η νότια ομάδα μάχης μας συνεχίζει να συγκρούεται με τον εχθρό στην περιοχή του Luhansk.
Οι ουκρανικές δυνάμεις προσπαθούν να αντεπιτεθούν.
Στις περιοχές Kupyansk, Krasny Liman και Donetsk, οι ουκρανικές δυνάμεις δεν σταματούν τις επιθετικές ενέργειες, προσπαθώντας να διαρρήξουν την αμυντική μας γραμμή» τόνισε ο Marochko, επισημαίνοντας ότι τα ουκρανικά στρατεύματα δεν πέτυχαν το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης