Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Μετά από κάθε ουκρανικό πλήγμα, προχωράμε σε αντίποινα που τα …«αισθάνεται» ο εχθρός

Putin: Μετά από κάθε ουκρανικό πλήγμα, προχωράμε σε αντίποινα που τα …«αισθάνεται» ο εχθρός
«Χτυπάμε στρατιωτικούς στόχους με όπλα μεγάλης εμβέλειας και υψηλής απόδοσης υψηλής ακρίβειας και πετυχαίνουμε σε αυτό», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία απαντά πάντα στρατιωτικά στα ουκρανικά πλήγματα, αλλά σπάνια παρουσιάζει τα αντίποινά της ως κάτι σημαντικά, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF).
«Χτυπάμε στρατιωτικούς στόχους με όπλα μεγάλης εμβέλειας και υψηλής απόδοσης υψηλής ακρίβειας και πετυχαίνουμε σε αυτό.
Αρκεί να δούμε πως καταστρέφονται αποθήκες όπλων, αποθήκες και στρατώνες που στεγάζουν προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων ξένων μισθοφόρων.
Απλώς αποφεύγουμε να τα παρουσιάζουμε ως έκτακτη είδηση πολύ συχνά, αλλά αυτά τα αντίποινα είναι σημαντικά και ο εχθρός το γνωρίζει αυτό», είπε ο Putin.

Υγειονομικός κλοιός

Το Κίεβο πρέπει να καταλάβει ότι σε περίπτωση συνεχιζόμενων επιθέσεων σε ρωσικό έδαφος, η Μόσχα θα εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας «υγειονομικού κλοιού» στην Ουκρανία, προειδοποίησε.
«Εάν συνεχιστούν αυτές οι επιθέσεις στα γειτονικά μας εδάφη, θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να δημιουργήσουμε έναν "υγειονομικό κλοιό" στην ουκρανική επικράτεια.
Απλώς πρέπει να συνειδητοποιήσουν πού κατευθύνονται», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης