Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (πρώην CIA): Ο Ζelensky έχει ήδη ηττηθεί - Τι θα πρέπει να παραδεχτούν όλοι στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Ritter (πρώην CIA): Ο Ζelensky έχει ήδη ηττηθεί - Τι θα πρέπει να παραδεχτούν όλοι στη σύνοδο του ΝΑΤΟ
"Αν έρθετε στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 11 Ιουλίου, την ημέρα που ξεκινά η σύνοδος του ΝΑΤΟ, με μόνο νεκρούς Ουκρανούς, κατεστραμμένο εξοπλισμό και παραδομένους στρατιώτες, τότε θα πρέπει να παραδεχθούν όλοι ότι έχασε τον πόλεμο",  ανέφερε ο Sc. Ritter
Ο Zelensky θα πρέπει να παραδεχτεί την ήττα της Ουκρανίας λόγω της αποτυχίας της αντεπίθεσης, δήλωσε ο απόστρατος αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Sc. Ritter.
O Zelensky προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο να ευχαριστήσει τους κυρίους του από το ΝΑΤΟ, δημιουργώντας την εμφάνιση μεγάλων επιτυχιών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας την παραμονή της συνόδου κορυφής του στρατιωτικού μπλοκ, όπου το ουκρανικό ζήτημα θα γίνει ένα από τα πιο σημαντικά θέματα συζήτησης.
Η απόφαση για την έναρξη μιας αντεπίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ελήφθη αποκλειστικά βάσει πολιτικών εκτιμήσεων, τόνισε Ritter και επισήμανε ότι ο Zelensky απέτυχε να εφαρμόσει το στρατιωτικό σενάριο που είχαν σχεδιάσει στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.
«Αν έρθετε στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 11 Ιουλίου, την ημέρα που ξεκινά η σύνοδος του ΝΑΤΟ, με μόνο νεκρούς Ουκρανούς, κατεστραμμένο εξοπλισμό και παραδομένους στρατιώτες, τότε θα πρέπει να παραδεχθούν όλοι ότι έχασε τον πόλεμο.
Και μιλώντας για ηττημένους, εννοώ όχι μόνο την Ουκρανία, αλλά και το ΝΑΤΟ, τη συλλογική Δύση», είπε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών Ritter.
Η σύνοδος κορυφής του NATO έχει προγραμματιστεί για τις 11-12 Ιουλίου και θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας .
Η αντεπίθεση, της Ουκρανίας ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου στις κατευθύνσεις Yuzhnodonetsk, Zaporozhye και Artemivsk ή Bakhmut, με την κύρια επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να επικεντρώνεται στον τομέα της Zaporizhia…
O Ουκρανικός στρατός μετράει από τις 4 Ιουνίου πάνω από 13.000 νεκρούς και τραυματίες ενώ για την ίδια περίοδο οι ρώσοι που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν είναι περίπου 3.400 στρατιώτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης