Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Εν αντιθέσει με την Ουκρανία, εμείς πλήττουμε μόνο στρατιωτικούς στόχους

Ρωσία: Εν αντιθέσει με την Ουκρανία, εμείς πλήττουμε μόνο στρατιωτικούς στόχους
Απάντηση στις κατηγορίες της Σουηδίας για βομβαρδισμό εργοστασίου
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας πραγματοποιούν πλήγματα μόνο σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία, επανέλαβε η ρωσική πρεσβεία στη Σουηδία σχολιάζοντας ένα χτύπημα στο εργοστάσιο SFK της Σουηδίας στο Lutsk της Ουκρανίας.
«Σουηδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Ρωσία είχε πλήξει το εργοστάσιο της εταιρείας SFK στο Lutsk και, όπως είναι φυσικό, οι δημοσιογράφοι κατηγόρησαν αμέσως τη χώρα μας για επιθέσεις σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις που φέρεται να ήταν αυτή η θυγατρική επιχείρηση της κατασκευάστριας ρουλεμάν της Σουηδίας», ανέφερε η διπλωματική αποστολή.
«Οι εγχώριοι συντάκτες ωστόσο, σκόπιμα αγνοούσαν τη χθεσινή άλλη είδηση: το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι τη νύχτα στις 15 Αυγούστου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν ένα ακόμη χτύπημα στις βασικές επιχειρήσεις της στρατιωτικής βιομηχανίας του καθεστώτος του Κιέβου», συνέχισε.
Η ρωσική διπλωματική αποστολή επανέλαβε ότι «η Ρωσία (σε αντίθεση με το καθεστώς του Κιέβου που υποστηρίζεται από τη Σουηδία) πλήττει αποκλειστικά στρατιωτικούς στόχους.
Και να είστε βέβαιοι ότι όχι μόνο το σουηδικό υλικό που παραδίδεται στο καθεστώς του Κιέβου θα λάβει το δίκαιο μερίδιο του, αλλά και οι επιχειρήσεις της στρατιωτικής-βιομηχανικής σύνθετο που δουλεύει για αυτό», τόνισε η ρωσική διπλωματική αποστολή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης