Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στα 313 εκατ. δολ. υποχώρησαν τα κέρδη της Morgan Stanley

Στα 313 εκατ. δολ. υποχώρησαν τα κέρδη της Morgan Stanley
Στα 313 εκατομμύρια δολάρια υποχώρησαν τα κέρδη της Morgan Stanley κατά το τρίτο τρίμηνο του 2010, από 936 εκατ. δολ. στο περσινό τρίμηνο. Τα έσοδα της Morgan Stanley για το τρίτο τρίμηνο του 2010 διαμορφώθηκαν στα  6,8 δις δολάρια, από 6,65 δισ. δολ πέρσι, ενώ μέσα στα συνολικά έσοδα της αμερικανικής τράπεζας περιλαμβάνεται και 1 δισεκατομμύριο δολάρια ως κέρδη του επενδυτικού κλάδου της τράπεζας.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι συμπεριλαμβανομένων των απομειώσεων και του κόστους που συνδέονται με τη συμμετοχή της τράπεζας στην Revel Entertainment Group, η Morgan Stanley σημείωσε ζημιές 7 cents ανά μετοχή.
Ο δείκτης Tier 1 διαμορφώθηκε στο 16,5%, αλλά η τράπεζα ανακοίνωσε ότι η διαδικασία αναδιάρθρωσης των κεφαλαίων και εργασιών που ξεκίνησε το 2008 θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Δεκέμβριο. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η MS ανακοίνωσε τριμηνιαίο μέρισμα ανά μετοχή ύψους 0,05 δολ.
Τέλος, η τράπεζα σημείωσε και μείωση των λειτουργικών της δαπανών στα 3,7 δισ. δολάρια, από 4,9 δισ. δολάρια το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης