Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η φόρμουλα ειρήνης του Zelensky δεν είναι παρά ένα καθαρό σχέδιο πολέμου

Ρωσία: Η φόρμουλα ειρήνης του Zelensky δεν είναι παρά ένα καθαρό σχέδιο πολέμου
Είναι έτοιμοι να συνεχίσουν να παρουσιάζουν διάφορες «φόρμουλες όχι της ειρήνης, αλλά του «πολέμου» μέχρι την τελευταία ουκρανική και καμένη ραδιενεργή γη τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας
Το «ειρηνευτικό σχέδιο» του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky, που θεωρείται στη Δύση ως η μόνη δυνατή επιλογή, είναι ουσιαστικά μια «φόρμουλα πολέμου», λέει ο Leonid Slutsky πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας και πρόεδρος του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας. (LDPR).
Προηγουμένως, ο εκπρόσωπος της Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ Josep Borrell δήλωσε ότι η ΕΕ δεν εξετάζει άλλες προτάσεις για τη διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία εκτός από το λεγόμενο ειρηνευτικό σχέδιο του Zelensky.
«Βασικά, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για την προσέγγιση της συλλογικής Δύσης στην ειρηνευτική διευθέτηση.
Ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, ούτε ο Borrell, ούτε ο Zelensky χρειάζονται ειρήνη και ευημερία στην Ουκρανία.
Είναι έτοιμοι να συνεχίσουν να παρουσιάζουν διάφορες «φόρμουλες όχι της ειρήνης, αλλά του «πολέμου» μέχρι την τελευταία ουκρανική και καμένη ραδιενεργή γη για τις μελλοντικές γενιές, με αποστολή θανατηφόρων πυρομαχικών», είπε ο Slutsky στο κανάλι του στο Telegram.
Πρόσθεσε ότι ο  Zelensky και οι χορηγοί του «τρομοκρατικού καθεστώτος του έχουν λυγίσει την ίδια τη λέξη «ειρήνη» στα αιματηρά διπλά μέτρα και μέτρα τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης