Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kennedy Jr: Όχι άλλα χρήματα στην Ουκρανία, δεν δικαιολογούνται

Kennedy Jr: Όχι άλλα χρήματα στην Ουκρανία, δεν δικαιολογούνται
Από την έναρξη της προεδρίας του Joe Biden, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν παράσχει στην Ουκρανία περισσότερα από 43,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτική βοήθεια…
Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Robert Kennedy Jr αμφισβήτησε τη «σοφία» της Ουάσιγκτον να διαθέσει κεφάλαια για τη στρατιωτική στήριξη του Κιέβου.
Με τέτοια εκτίμηση μίλησε στο κοινωνικό δίκτυο Χ (πρώην όνομα - Twitter).
Ο Kennedy, ο οποίος διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2024, σχολίασε τις δηλώσεις των Αμερικανών γερουσιαστών Mitt Romney (Ρ-Γιούτα) και Richard Blumenthal (D-Κονέκτικατ).
Ο Kennedy είπε ότι οι νομοθέτες θεωρούν «δικαιολογημένη επένδυση» τη διάθεση κεφαλαίων για την υποστήριξη της Ουκρανίας, ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνουν αδιαφορία για τις απώλειες του ουκρανικού στρατού και επίσης «πλήρη αδιαφορία» για τον αντίκτυπο της σύγκρουσης στις ΗΠΑ. οικονομία.
«Πιστεύετε ότι [κατανομή] πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια θα εξακολουθεί να είναι δικαιολογημένη για εσάς;» ρώτησε ο πολιτικός.
Από την έναρξη της προεδρίας του Joe Biden, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν παράσχει στην Ουκρανία περισσότερα από 43,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτική βοήθεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης