Τελευταία Νέα
Διεθνή

Saifullin (Συνταγματάρχης, ήρωας της Ρωσίας): Μεταφέρουν τους νεκρούς με τακτική οι Ουκρανοί

Saifullin (Συνταγματάρχης, ήρωας της Ρωσίας): Μεταφέρουν τους νεκρούς με τακτική οι Ουκρανοί
Τεράστιες οι απώλειες για την Ουκρανία
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας φέρνουν ενισχύσεις και απομακρύνουν τους τραυματίες και τους νεκρούς στην πρώτη γραμμή από διαφορετικές διαδρομές, ώστε να μην αποθαρρύνουν τις εφεδρείες βλέποντας τεράστιες απώλειες, ανέφερε ο συνταγματάρχης Rustam Saifullin, αναπληρωτής επικεφαλής της Σχολής Διοίκησης Ανώτατων Στρατιωτικών Μηχανικών Tyumen , Ήρωας της Ρωσίας.
«Θα σας πω, έχουν μεγάλες απώλειες, και όταν πρέπει να αλλάξει η θέση, για αλλαγή στρατευμάτων, υπάρχουν πολλοί τραυματίες - συνήθως προσπαθούν να βγάλουν τους τραυματίες και τους νεκρούς κατά μήκος μιας διαδρομή αλλά συχνά αλλάζουν για να μην βλέπουν τους νεκρούς και τραυματίες οι εφεδρείες που έρχονται» τόνισε ο Saifullin.
Ο Saifullin τραυματίστηκε σε δύο σημεία κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, διοικούσε το 40ο σύνταγμα μηχανικών του 41ου συνδυασμένου στρατού όπλων.
Για το θάρρος και τον ηρωισμό στην εκτέλεση πολεμικών αποστολών, του απονεμήθηκε ο τίτλος του Ήρωα της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, σε ένα από τα περιστατικά συνέχισε να διοικεί τις δυνάμεις που του ανατέθηκαν κάτω από εχθρικά πυρά παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης