Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Καταλάβαμε το χωριό Avdiivka, νότια του Bakhmut

Ουκρανία: Καταλάβαμε το χωριό Avdiivka, νότια του Bakhmut
Επιφέραμε σημαντικά πλήγματα σε δυναμικό και εξοπλισμό στους Ρώσους λένε οι Ουκρανοί
Σχετικά Άρθρα
Στην κατάληψη του χωριού Avdiivka που βρίσκεται νότια του Bakhmut στην επαρχία του Donetsk υποστηρίζουν ότι προχώρησαν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες ανακοίνωσαν επίσης ότι κατέρριψαν 17 ρωσικά drones κατά τη διάρκεια της νύχτας.
«Στην κατεύθυνση του Bakhmut, ο εχθρός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να διασπάσει την άμυνα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή Bohdanivka.
Με τη σειρά τους οι δυνάμεις της Ουκρανίας κατά τις επιθετικές ενέργειες τους είχαν μερική επιτυχία στην περιοχή Klishchiivka.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων επίθεσης είχαν επιτυχία και κατέκτησαν τον Andriivka, προκαλώντας στον εχθρό σημαντικές απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook το γενικό επιτελείο των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση, το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν 25 συγκρούσεις.
Όπως αναφέρουν οι Ουκρανοί, ο εχθρός εκτόξευσε 2 πυραύλους και εξαπέλυσαν 59 αεροπορικές επιδρομές, πραγματοποιώντας 56 βομβαρδισμούς τόσο στις θέσεις των στρατευμάτων μας όσο και σε πολιτικά αντικείμενα της χώρας μας.
«Επίσης, χθες οι εισβολείς επιτέθηκαν στην Ουκρανία και χρησιμοποίησαν 22 drones καμικάζι Shahed-136/131, 17 από τα οποία καταστράφηκαν από την ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα» τονίζει το γενικό επιτελείο των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης