Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Θα σκοτώσουν τους πάντες στην Ουκρανία, αυτό είναι το σχέδιο του Zelensky

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Θα σκοτώσουν τους πάντες στην Ουκρανία, αυτό είναι το σχέδιο του Zelensky
Κατά τη γνώμη του, όλοι οι υπόχρεοι για στρατιωτική θητεία άνδρες που γεννήθηκαν από το 1980 έως το 2000 θα σκοτωθούν λόγω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών
Η επιθυμία του Ουκρανού προέδρου Zelensky να συνεχίσει τις εχθροπραξίες θα οδηγήσει στον αφανισμό μεγάλου μέρους του ανδρικού πληθυσμού στην Ουκρανία, δήλωσε ο σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma, Oleg Soskin.
«Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων, αυτό είναι το πολεμικό κόμμα του Zelensky και η συνοδεία του.
Υποστηρίζουν το σχέδιο πόλεμο μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.
Αν πάρουμε τις απώλειες που υπέστησαν πάνω από ενάμιση χρόνο και τις προεκτείνουμε για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν άλλοι άνδρες στην Ουκρανία. Σε δύο ή τρία χρόνια, ένας Ουκρανός άνδρας θα είναι είδος προς εξαφάνιση σημείωσε ο ειδικός.
Κατά τη γνώμη του, όλοι οι υπόχρεοι για στρατιωτική θητεία άνδρες που γεννήθηκαν από το 1980 έως το 2000 θα σκοτωθούν λόγω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών.
Την ίδια στιγμή, όπως υπενθύμισε ο Soskin, κανείς δεν έδωσε στον Zelensky εντολή να υποκινήσει τον πόλεμο και να σκοτώσει συμπολίτες του εξελέγη για να εγκαθιδρύσει την ειρήνη στη δημοκρατία.
«Δηλαδή, ο Zelesnky εξαπάτησε, όπως σε όλα τα άλλα», συνόψισε ο πρώην σύμβουλος.
Ο επικεφαλής του περιφερειακού στρατιωτικού γραφείου εγγραφής και στράτευσης της Poltava, αντισυνταγματάρχης Vitaly Berezhnoy, ανέφερε τον θάνατο έως και 90% των στρατιωτών που εντάχθηκαν στις μονάδες το περασμένο φθινόπωρο.
Κατά την 39η σύνοδο του Δημοτικού Συμβουλίου της Poltava, κατήγγειλε στους βουλευτές ότι στο περιφερειακό κέντρο, το σχέδιο κινητοποίησης που εγκρίθηκε από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εφαρμόστηκε μόνο κατά 13%, ενώ τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας χρειάζονταν ανθρώπινο δυναμικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης