Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wall Street Journal: Επιτυχής η προσαρμογή των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων στις πολεμικές πραγματικότητες στην Ουκρανία

Wall Street Journal: Επιτυχής η προσαρμογή των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων στις πολεμικές πραγματικότητες στην Ουκρανία
Η Ρωσία έχει «μάθει από τα λάθη» που έγιναν κατά την αρχική φάση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, γράφει ο στρατηγός James Hecker
Σχετικά Άρθρα
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατάφεραν να προσαρμοστούν στις πραγματικότητες στο πεδίο της μάχης κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στην Ουκρανία, τόνισε η Wall Street Journal.
«Έχουμε εντοπίσει αρκετούς τομείς στους οποίους η Ρωσική Ομοσπονδία προσαρμόζεται και, φυσικά, παρακολουθούμε στενά», αναφέρει ο στρατηγός James Hecker, διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στην Ευρώπη και την Αφρική.
Σημειώνει επίσης ότι η Ρωσία έχει «μάθει από τα λάθη» που έγιναν κατά την αρχική φάση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και πως οι ένοπλες δυνάμεις της προσαρμόζονται στην πραγματικότητα της σύγκρουσης και αυτό «μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στην Ουκρανία».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Ρωσία άρχισε να χρησιμοποιεί ενεργά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και επίσης μετέφερε αποθήκες με πυρομαχικά και εξοπλισμό εκτός της περιοχής κάλυψης των αμερικανικών συστημάτων πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS.
Ταυτόχρονα, η Ουκρανία δεν έχει καταφέρει ακόμη να ανταποκριθεί επαρκώς σε τέτοιες αλλαγές στη ρωσική τακτική, γεγονός που έχει γίνει ένας από τους κύριους λόγους για την «αποτυχία της αντεπίθεσης» των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης