Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανία): Μάταιο το ταξίδι Zelensky στις ΗΠΑ – Έχει πια κουράσει τη Δύση

Soskin (Ουκρανία): Μάταιο το ταξίδι Zelensky στις ΗΠΑ – Έχει πια κουράσει τη Δύση
Μπορούν οι δυτικοί εταίροι να τον ακούσουν μερικές φορές, αλλά μετά αρρωσταίνουν και κουράζονται από τις ομιλίες του», τόνισε ο σύμβουλος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας
Η πρόσφατη επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky στις ΗΠΑ και τον Καναδά ήταν κυριολεκτικά μάταιη, καθώς η Δύση «κουράστηκε» πια από τις δηλώσεις του, δήλωσε ο Oleg Soskin σύμβουλος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma.
«Είναι καλός στο να μιλάει δημόσια, το ξέρουμε αυτό.
Μπορεί να το κάνει τέλεια.
Μπορούν οι δυτικοί εταίροι να τον ακούσουν μερικές φορές, αλλά μετά αρρωσταίνουν και κουράζονται από τις ομιλίες του», είπε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του στο YouTube.
Όσο για τις επισκέψεις του Zelensky το μόνο που φέρνει από αυτές είναι μόνο χειροκροτήματα και ζητωκραυγές, όπως συνέβη με το τελευταίο του ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Zelensky δεν απέσπασε τίποτα στις ΗΠΑ

«Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ειλικρινά μιλώντας, τίποτα.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει και στα δύο σώματα του Κογκρέσου, να είχε συναντήσεις στο υψηλότερο επίπεδο και να λάβει νέα πακέτα βοήθειας.
Χειροκροτήθηκε στις ΗΠΑ πριν από ένα χρόνο, αλλά σήμερα δεν θέλουν να του δώσουν τίποτα - ούτε όπλα, ούτε χρήματα, ούτε πυραύλους», είπε ο Soskin, προσθέτοντας ότι ο Zelensky απέσπασε χειροκροτήματα σε πολλές χώρες.
«Και ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτού του χειροκροτήματος;», διερωτήθηκε.
Το Bloomberg ανέφερε νωρίτερα, επικαλούμενο πηγές του, ότι ο Zelensky αρχίζει να βλέπει ότι η υποστήριξη των ΗΠΑ αποδυναμώνεται και άλλα δυτικά κράτη προσανατολίζονται στη θέση της Ουάσιγκτον για τη στήριξη του Κιέβου και η υποστήριξή τους επίσης εξασθενεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης