Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alexander Ben Zvi (Ισραήλ): Στο μέλλον θα πρέπει να ζήσουμε ειρηνικά με τους Παλαιστίνιους στη Γάζα

Alexander Ben Zvi (Ισραήλ): Στο μέλλον θα πρέπει να ζήσουμε ειρηνικά με τους Παλαιστίνιους στη Γάζα
«Η Λωρίδα της Γάζας δεν πρέπει να διαφέρει από τις αραβικές χώρες με τις οποίες το Ισραήλ βρίσκεται σε ειρήνη», τόνισε ο έμπειρος Ισραηλινός διπλωμάτης
Στο μέλλον, η Λωρίδα της Γάζας δεν θα πρέπει να διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη αραβική χώρα με την οποία το Ισραήλ ζει ειρηνικά, δήλωσε ο Ισραηλινός πρεσβευτής στη Ρωσία Alexander Ben Zvi σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι RBC.
«Η Λωρίδα της Γάζας δεν πρέπει να διαφέρει από τις αραβικές χώρες με τις οποίες το Ισραήλ βρίσκεται σε ειρήνη.
Κοιτάξτε τι συμβαίνει μεταξύ μας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων: έχουμε καλές σχέσεις, εμπορικούς, διπλωματικούς και πολιτιστικούς δεσμούς», είπε ο Ισραηλινός πρεσβευτής όταν ρωτήθηκε για το μέλλον της Λωρίδας της Γάζας.
«Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι το Ισραήλ δεν μπορεί να ζήσει ειρηνικά με τις μουσουλμανικές χώρες», πρόσθεσε.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov δήλωσε ότι η Ρωσία διατηρεί επαφές τόσο με το Ισραήλ όσο και με την Παλαιστίνη.
Το σχόλιο του Peskov ήρθε ως απάντηση στο ερώτημα εάν το Κρεμλίνο συμμερίζεται την άποψη του προέδρου της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov οποίος δήλωσε ότι υποστηρίζει την Παλαιστίνη και εναντιώνεται στον πόλεμο.
Ο Peskov τόνισε ότι η Ρωσία έχει ιστορικούς δεσμούς με την Παλαιστίνη ενώ στο Ισραήλ υπάρχουν πολλοί Ρώσοι που μετακόμισαν για να ζήσουν εκεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης