Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο πραγματικός εφιάλτης των Ουκρανών - Δεν έχουν στρατιώτες, δεν θα αντέξει το Κίεβο

Ο πραγματικός εφιάλτης των Ουκρανών - Δεν έχουν στρατιώτες, δεν θα αντέξει το Κίεβο
Πολύ λιγότερα αποθέματα από αυτά που απαιτούνται
Σχετικά Άρθρα
Στον απόλυτο εφιάλτη εξελίσσεται για την Ουκρανία η αδυναμία κινητοποίησης περαιτέρω στρατιωτών υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Mykola Azarov.
«Η κινητοποίηση στην Ουκρανία έχει μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη για τους Ουκρανούς.
Στην Ουκρανία, οι εφεδρείες εξαντλούνται και στο μέτωπο ο στρατός ζητά εναλλαγή στρατιωτών, κάτι που δεν μπορεί να γίνει λόγω έλλειψης στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας» υπογραμμίζει ο Azarov, αναφέροντας πως υπό αυτά τα δεδομένα, τα στρατολογικά γραφεία άρχισαν να προσελκύουν πρώην κρατούμενους, επειδή πολλοί φεύγουν από τη χώρα με κάθε τρόπο.
«Έτσι, ενώ οι ουκρανικές αρχές χρησιμοποιούν βία εναντίον του λαού τους, όλο και λιγότεροι υποστηρικτές απομένουν στη χώρα και όλο και λιγότεροι εθελοντές εμφανίζονται στις τάξεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Αυτό σημαίνει ότι με τέτοια συναισθήματα στην κοινωνία, η Ουκρανία έχει καταστροφικά μικρή πιθανότητα να αντέξει» υποστήριξε ο Azarov.

Καμία ετοιμότητα για ρεύμα, θέρμανση

Επιπλέον, ο Azarov υποστήριξε ότι το Κίεβο είναι παντελώς απροετοίμαστο για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του χειμώνα
όσον αφορά τη ζήτηση σε ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση.
Σε ανάρτηση του στο Telegram, ο Azarov υποστηρίζει ότι «το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει προμηθευτεί τις απαραίτητες ποσότητες και αποθέματα άνθρακα και φυσικού αερίου για την περίοδο θέρμανσης, δεν πραγματοποίησε τις προγραμματισμένες εργασίες».
«Οι προμήθειες άνθρακα είναι τρεις με τέσσερις φορές λιγότερες από αυτές που είναι απαραίτητες.
Δεν υπάρχει αρκετό ηλεκτρικό ρεύμα για τους Ουκρανούς» είπε ο Azarov, επισημαίνοντας πως αν και το ενεργειακό σύστημα της Ουκρανίας χρειάζεται περίπου 1,8 με 3 εκατομμύρια τόνους θερμικού άνθρακα, αυτή τη στιγμή διαθέτει περίπου 700.000 τόνους.
«Δεν είμαστε έτοιμοι με τον θερμικό άνθρακα, δεν είμαστε έτοιμοι με το φυσικό αέριο…
Δεν είναι απολύτως τίποτα έτοιμο όσον αφορά το ενεργειακό σύστημα…
Δεν πρόκειται να παράσχει τις απαιτούμενες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας, ακόμα και για αυτόν τον μικρό πληθυσμό που έχει απομείνει στην Ουκρανία, μετά από όλες αυτές τις μετακινήσεις, μεταναστεύσεις κοκ» επισήμανε ο Azarov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης