Τελευταία Νέα
Διεθνή

New York Times: Κουράζει η Ουκρανία, σε δεύτερο πλάνο λόγω του πολέμου Ισραήλ – Hamas

New York Times: Κουράζει η Ουκρανία, σε δεύτερο πλάνο λόγω του πολέμου Ισραήλ – Hamas
Το Κίεβο υποφέρει από έλλειψη προσοχής από τα ΜΜΕ αλλά και από έλλειψη πυρομαχικών
Σχετικά Άρθρα
Σε δεύτερο πλάνο έχει περάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία λόγω της στρατιωτικής σύρραξης Ισραήλ – Hamas αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι New York Times, επισημαίνοντας πως η ουκρανική κρίση «σβήνει στο παρασκήνιο» καθώς χάνεται το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για αυτήν
«Πρώτα από όλα, τα γεγονότα στη Γάζα αποσπούν την προσοχή των Δυτικών πολιτικών και του κοινού από τον πόλεμο στην Ουκρανία...
Οι φόβοι ότι οι δυτικές κοινωνίες έχουν αρχίσει να βιώνουν τη λεγόμενη «κόπωση της Ουκρανίας» ήταν ήδη υπαρκτοί και πριν από την 7η Οκτωβρίου, αλλά θα συνεχίσουν να αυξάνονται» υποστηρίζουν οι New York Times, επισημαίνοντας πως το Κίεβο δεν βιώνει μόνο έλλειψη προσοχής από τα ΜΜΕ, αλλά και έλλειψη πυρομαχικών.
Μάλιστα αναφέρεται πως αν και ο πρόεδρος Biden έχει δεσμευτεί ότι θα στηρίξει τόσο το Κίεβο όσο και το Τελ Αβίβ, το Ισραήλ είναι πιθανό τελικά να χρειαστεί όπλα, τα οποία τώρα εξαντλούνται στην Ουκρανία.
«Ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεθωριάζει στο παρασκήνιο, η διπλωματία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή τελεί υπό αταξία, όταν η Δύση και οι υπόλοιποι κοιτάζονται μεταξύ τους κάτω από μια άβυσσο αμοιβαίας παρεξήγησης» αναφέρει το δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης