Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι σκοτώνει μαζικά τους Ουκρανούς - Ο θανατηφόρος συνδυασμός - Ritter (CIA): Δεν είναι τα ναρκοπέδια…

Τι σκοτώνει μαζικά τους Ουκρανούς - Ο θανατηφόρος συνδυασμός - Ritter (CIA): Δεν είναι τα ναρκοπέδια…
Οι Ουκρανοί δεν διαθέτουν ένα κατάλληλο σύστημα αεράμυνας ή κάποιον άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό που να μπορεί να αποκρούσει αυτές τις επιθέσεις των Ρώσων
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερους από 90.000 νεκρούς και τεράστιο αριθμό τραυματιών κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης τους μετρούν οι Ουκρανοί, οι οποίοι συνειδητοποιούν και οι ίδιοι ότι παρά τις μεγάλες απώλειες, οι στρατιωτικές τους επιτυχίες είναι ανύπαρκτες στο μέτωπο.
Αναλυτές επιχειρούν να σκιαγραφήσουν τι είναι αυτό που εξοντώνει μαζικά τους Ουκρανούς στρατιώτες.
«Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις καταστρέφονται όχι τόσο από τα ναρκοπέδια όσο από τα κινητά πληρώματα των αντιαρματικών πυραυλικών συστημάτων που βρίσκονται πίσω από αυτά.
Κάθε φορά που σταματούν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, τα κινητά πληρώματα των αντιαρματικών πυραυλικών συστημάτων τους καταστρέφουν, και αμέσως εξαφανίζονται.
Και τότε είναι που εμφανίζονται τα ελικόπτερα Ka-52 Alligator που περικυκλώνουν το πεδίο της μάχης και εξουδετερώνουν τα ουκρανικά άρματα μάχης» υποστηρίζει ο πρώην αξιωματούχος της CIA, Scott Ritter.
Όπως λέει ο Ritter, οι Ουκρανοί δεν διαθέτουν ένα κατάλληλο σύστημα αεράμυνας ή κάποιον άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό που να μπορεί να αποκρούσει αυτές τις επιθέσεις των Ρώσων.
«Και με αυτόν τον τρόπο τους εξουδετερώνουν.
Το γνωρίζαμε ότι θα συνέβαινε» επισήμανε ο Ritter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης