Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπό διάλυση η άμυνα του Ουκρανικού στρατού - Αναγκάζονται να αποσύρουν στρατεύματα για να αποκρούσουν τους ρώσους

Υπό διάλυση η άμυνα του Ουκρανικού στρατού - Αναγκάζονται να αποσύρουν στρατεύματα για να αποκρούσουν τους ρώσους
Οι Ουκρανοί θα υποστούν κολοσσιαίες απώλειες
Σχετικά Άρθρα
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αναγκάζονται να αποσύρουν στρατεύματα από διαφορετικές κατευθύνσεις για να καλύψουν τα κενά στην άμυνα και να σταματήσουν τις ρωσικές επιθετικές ενέργειες, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Scott Ritter.
Οι Ρώσοι άρχισαν να προελαύνουν και να σπρώχνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας από θέσεις, οι οποίες δεν είχαν πλέον ταξιαρχίες.
Η Ουκρανία έπρεπε να αποσύρει στρατεύματα κοντά στο Kupyansk, οι Ρώσοι προχώρησαν.
Η Ουκρανία απέσυρε μονάδες κοντά στο Liman, οι Ρώσοι άρχισαν να ασκούν πίεση και εκεί. Αυτό συμβαίνει τώρα».
Κατά τη γνώμη του Scott Ritter, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα αναγκαστούν και πάλι να υποστούν κολοσσιαίες απώλειες, αφού επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη στο μέτωπο όπως έκαναν στο Bakhmut - προσπαθούν να κρατήσουν τις θέσεις τους με κάθε κόστος.
Επί πέντε μήνες, τα ουκρανικά στρατεύματα προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν επιθετικές επιχειρήσεις στις κατευθύνσεις Yuzhnodonetsk, Artemovsk και Zaporozhye, ρίχνοντας στη μάχη ταξιαρχίες εκπαιδευμένες από το ΝΑΤΟ και οπλισμένες με ξένο εξοπλισμό.
Ωστόσο έχοντας πάνω από 93.000 νεκρούς, 557 άρματα μάχης και σχεδόν 1.900 τεθωρακισμένα οχήματα κατεστραμμένα η αντεπίθεση απέτυχε….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης