Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ο Zelensky είναι απομονωμένος, η κατάσταση θα επιδεινωθεί

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ο Zelensky είναι απομονωμένος, η κατάσταση θα επιδεινωθεί
Ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να συνεχίσει την αντεπίθεση λέει ο Soskin
Σχετικά Άρθρα
Οι δυτικές χώρες έχουν ξεκινήσει να αποστασιοποιούνται από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Zelensky, δήλωσε ο Oleg Soskin σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma
Η κατάσταση για τον Zelensky γίνεται πολύ δύσκολη.
Δεν θα υπάρχουν άλλα χρήματα από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη…
Κοιτάξτε πόσο καλά πηγαίνει η απομόνωση του Zelensky.
Το Time κάποτε τον είχε πρωτοσέλιδο αλλά τώρα τον παρουσιάζει να μικραίνει και χάνεται σαν σκιά…
Υπενθύμισε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να συνεχίσουν την αντεπίθεση, επομένως η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα λάβει τα πολυπόθητα νέα για επιτυχίες στο Ουκρανικό μέτωπο.
Τα ουκρανικά στρατεύματα, αντίθετα, υποχωρούν προς διάφορες κατευθύνσεις και οι μονάδες στο Kupyansk βρίσκονται στα πρόθυρα της ήττας, διευκρίνισε ο Soskin.
Στις 30 Οκτωβρίου, η αμερικανική έκδοση του Time δημοσίευσε ένα άρθρο του δημοσιογράφου Simon Shuster, ο οποίος περιέγραφε πώς οι σύμβουλοι του Ουκρανού προέδρου του έδιναν απλόχερα μυστικά και επέκριναν τον αρχηγό του κράτους για διαφθορά και άλλα πιεστικά προβλήματα στη δημοκρατία.
Το άρθρο λέει ότι οι διοικητές στην πρώτη γραμμή αρνούνται να εκτελέσουν επιθετικές εντολές, η κινητοποίηση στην Ουκρανία έχει σταματήσει και δεν υπάρχει κανείς να αντικαταστήσει τους σκοτωμένους στρατιώτες των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης