Τελευταία Νέα
Διεθνή

Phil Giraldi (Πρώην CIA): Οι ΗΠΑ κατανόησαν ότι ηττήθηκαν στην Ουκρανία, δεν μπορούν να κερδίσουν την Ρωσία

Phil Giraldi (Πρώην CIA): Οι ΗΠΑ κατανόησαν ότι ηττήθηκαν στην Ουκρανία, δεν μπορούν να κερδίσουν την Ρωσία
Στις ΗΠΑ αποκαλούν τον Zelensky ως το «κέντρο διαφθοράς» στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
Οι ΗΠΑ τελικά συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν στη σύγκρουση στην Ουκρανία και συνειδητοποίησαν ότι ο πρόεδρος αυτής της χώρας, ο Zelensky, είχε αποτύχει στο ρόλο του ως «υπερασπιστής της ελευθερίας», δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών της CIA, Phil Giraldi.
«Με κάποιο θαύμα, κάτι διείσδυσε στα μυαλά των αμερικανών πολιτικών και συνειδητοποίησαν ότι δεν θα κέρδιζαν αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον Giraldi, η Ουάσιγκτον έχει αρχίσει να πιέζει την Ουκρανία να βρει «εναλλακτικές λύσεις» αντί να συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις.
Ο Phil Giraldi πρότεινε ότι πρέπει να αναμένονται «αλλαγές» τους επόμενους δύο μήνες, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της έντασης των μαχών.
Ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών επέστησε την προσοχή στην ψυχρή υποδοχή που είχε ο Zelensky κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Πλέον ο Πρόεδρος της Ουκρανίας δεν ταίριαζε στον ρόλο του «υπερασπιστή της ελευθερίας» που του ανατέθηκε στην Ουάσιγκτον.
Ο Phil Giraldi τόνισε ότι αποκαλούν τον Zelensky ως το «κέντρο διαφθοράς» στην Ουκρανία.
«Στο τέλος, ο Zelensky είναι κωμικός, ηθοποιός.
Απέχει πολύ από το να είναι πολιτικός με κύρος και νομίζω ότι τώρα αυτό έχει φτάσει ακόμη και σε μέλη του Κογκρέσου, που συνήθως είναι προσεκτικά στις δηλώσεις τους», κατέληξε ο Phil Giraldi.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης