Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (πρώην CIA): Να φοβάται στρατιωτικό πραξικόπημα ο Zelensky

Larry Johnson (πρώην CIA): Να φοβάται στρατιωτικό πραξικόπημα ο Zelensky
Οι άνθρωποι του Zaluzhny έχουν όπλα υποστήριξε ο πρώην αξιωματικός της CIA
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky θα πρέπει να φοβάται ένα στρατιωτικό πραξικόπημα λόγω της δημόσιας αντιπαράθεσης του με τον Valery Zaluzhny, τον αρχηγό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, υποστηρίζει ο πρώην αξιωματικός της CIA, Larry Johnson.
«Οι άνθρωποι του Zaluzhny έχουν όπλα.
Έχουν ήδη υπάρξει περιπτώσεις στην παγκόσμια ιστορία όπου μια ομάδα στρατιωτικών αξιωματικών αποφασίζει ότι η πολιτική ηγεσία είναι διεφθαρμένη, ανίκανη και ανεξέλεγκτη και στη συνέχεια την ανατρέπει» υποστήριξε μιλώντας στο κανάλι New Rules, o Johnson.
Μάλιστα ο Johnson υποστήριξε ότι ο θάνατος του Ουκρανού διοικητή Gennady Chastyakov από έκρηξη χειροβομβίδας, θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα προς το Zaluzhny.

Φοβάται ο Zelensky

Σύμφωνα με τον Johnson, o Ουκρανός πρόεδρος φοβάται ότι οι Δυτικοί θα αποφασίσουν σύντομα να βάλουν τον Zaluzhny στη θέση του, να αναλάβει δηλαδή την προεδρία της Ουκρανίας.
«Θεωρώ ότι επιτράπηκε στον Zaluzhny να μιλήσει στον Economist προκειμένου να σταλεί το μήνυμα ότι η στήριξη στον Zelensky φθίνει τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Μ. Βρετανία» υπογράμμισε ο Johnson, επισημαίνοντας ότι «τέτοια δημοσιεύματα από τη Μ. Βρετανία» όσο και «πηγές μου από τις ΗΠΑ, λένε ότι το πολιτικό κατεστημένο και στις δύο χώρες προετοιμάζει το έδαφος για την αποχώρηση του Zelensky».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης