Τελευταία Νέα
Διεθνή

FXCM: Οι υποσχέσεις των χωρών του G20 και το άνοιγμα της εβδομάδας

FXCM: Οι υποσχέσεις των χωρών του G20 και το άνοιγμα της εβδομάδας
Η σύνοδος του G20 δεν κατάφερε να καταλήξει στον καθορισμό συγκεκριμένων στόχων για τους προϋπολογισμούς, όμως τα μέλη δεσμεύτηκαν να αποφύγουν την ανταγωνιστική υποτίμηση των νομισμάτων τους.  Την ίδια στιγμή οι τιμές των εμπορευμάτων διαμόρφωσαν έντονη άνοδο, ενώ το δολάριο υποχώρησε και πάλι έναντι των υπόλοιπων βασικών, με το EUR/USD να διαμορφώνει άνοδο άνω των 120 μονάδων (1,4060) στο ξεκίνημα, σχολιάζει η FXCM στο εβδομαδιαίο δελτίο της σχετικά με την πορεία των νομισμάτων αυτήν την εβδομάδα.
Το δολάριο Αυστραλίας ενισχύεται σημαντικά ύστερα από τα θετικά στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή της χώρας, και τα θετικά σχόλια της RBA. Οι προσδοκίες για αύξηση επιτοκίων στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας ξεπέρασαν το 50% από το 25% που βρίσκονταν πριν, το AUD ξεπέρασε το 0,9950 έναντι του δολαρίου και διαμόρφωσε σημαντική άνοδο έναντι των υπολοίπων βασικών.
Το Γεν κινείται σε νέα χαμηλά 15ετίας έναντι του δολαρίου, προσεγγίζοντας τα 80,66. Επόμενος στόχος είναι η περιοχή των 79,70-80,00
Επηρεασμένα από τη πτώση του δολαρίου, το πετρέλαιο ενισχύεται πάνω από τα $82,50 και ο χρυσός προσεγγίζει τα $1,350 την ώρα που οι επενδυτές εστιάζουν πλέον στη συνεδρίαση της Fed.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης