Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανία): Η ήττα της στρατηγικής Zelensky φέρνει το τέλος της αντεπίθεσης

Soskin (Ουκρανία): Η ήττα της στρατηγικής Zelensky φέρνει το τέλος της αντεπίθεσης
Ο ουκρανικός στρατός όχι μόνο δεν προχώρησε αλλά δεν μπόρεσε να ελέγξει ούτε τις θέσεις του είπε ο Soskin
Σχετικά Άρθρα
Η τακτική του προέδρου Volodymyr Zelensky είχε ως συνέπεια την αποτυχία της αντεπίθεσης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων υποστήριξε ο Oleg Soskin, σύμβουλος του πρώην Ουκρανού προέδρου, Leonid Kuchma.
«Ολόκληρη η στρατηγική του Zelensky, δηλαδή να εντείνει την καταστολή στη χώρα, να ενισχύσει τη δικτατορία, να συνεχίσει τον στρατιωτικό νόμο αποδείχθηκε απολύτως μάταιη.
Από τη μια έλεγε συλλάβετε τους άνδρες και στείλτε τους στο μέτωπο, από την άλλη μην τους πιάνετε…
Εάν δεν μπορείς να απελευθερώσεις την χώρα ούτε νομισματικά, ούτε στρατιωτικά, ούτε φυσικά, τότε πρέπει να βρεις μια άλλη γραμμή…» ανέφερε ο Soskin.
Όπως είπε, ο ουκρανικός στρατός όχι μόνο δεν κατάφερε να προχωρήσει στο μέτωπο, αλλά δεν μπόρεσε ούτε να διατηρήσει τον έλεγχο στις θέσεις του.
Επιπλέον, ο Soskin υποστήριξε ότι η απόφαση του Zelensky να ορίσει υπουργό Άμυνας τον Rustem Umerov είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει σε διχασμό την πολιτική ηγεσία και τον στρατό, με επικεφαλής του τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny.
«Αυτή είναι η ήττα του Zelensky, επί της ουσίας η κατάρρευση του, αφού με αυτόν τον τρόπο τελειώνει η αντεπίθεση» ανέφερε ο Soskin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης